Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: (L)oczkerson » 11 cze 2009, 20:07

Wystarczy trochę poczytać temat. :wink:
za dużo piszecie, nie mam tyle czasu :P

A co do listy to tak:
Z obrony to dużym nazwiskiem jest tylko Mexes, który z Romy podobno się nie rusza, tego Astoriego w ogóle nie znam, wasz wychowanek czy co? Ogólnie to spodziewalem się więcej biorąc pod uwagę że macie teraz z 80 mln do wydania i że wasza defensywa już przed odejściem Maldiniego była mocno średnia.
Co do Melo, to jakoś ciężko mi uwierzyć, facet jest teraz bardzo wysoko wyceniany przez Fiorentinę i jakoś mi się nie wydaje by akurat na tą formację Galliani wydał ponad 20 mln (taniej raczej nie będzie)
W ofensywnej pomocy natomiast wielkiego pola manewru nie macie, teraz na rynku z dobrych lub dość dobrych graczy są chyba tylko holendrzy z Realu do wyjęcia, ale skoro Milan ich nie chciał sprzedając Kakę to dlaczego teraz by miał chcieć :?

Tak czy siak transferów na miarę tych do JUVE po sprzedaniu Zidana na choryzoncie widzę że nie ma. Wtedy JUVE wiele na oddaniu Francuza zyskał bo przyszli Buffon, Nedved i Thuram, którzy z miejsca stali się liderami i jeśli Milan nie dokona choćby jednej takiej transakcji to będzie to epokowa porażka...

Nie wiem jak wy, ale jak ja się patrze na ostatnie transfery Milanu (nie tylko z tego miesiąca) i kto został waszym trenerem to nie mam najmnieszego pojęcia jak Milan się z tego wygrzebie :roll:

Wróć do „Włochy”