za dużo piszecie, nie mam tyle czasuWystarczy trochę poczytać temat.![]()
A co do listy to tak:
Z obrony to dużym nazwiskiem jest tylko Mexes, który z Romy podobno się nie rusza, tego Astoriego w ogóle nie znam, wasz wychowanek czy co? Ogólnie to spodziewalem się więcej biorąc pod uwagę że macie teraz z 80 mln do wydania i że wasza defensywa już przed odejściem Maldiniego była mocno średnia.
Co do Melo, to jakoś ciężko mi uwierzyć, facet jest teraz bardzo wysoko wyceniany przez Fiorentinę i jakoś mi się nie wydaje by akurat na tą formację Galliani wydał ponad 20 mln (taniej raczej nie będzie)
W ofensywnej pomocy natomiast wielkiego pola manewru nie macie, teraz na rynku z dobrych lub dość dobrych graczy są chyba tylko holendrzy z Realu do wyjęcia, ale skoro Milan ich nie chciał sprzedając Kakę to dlaczego teraz by miał chcieć
Tak czy siak transferów na miarę tych do JUVE po sprzedaniu Zidana na choryzoncie widzę że nie ma. Wtedy JUVE wiele na oddaniu Francuza zyskał bo przyszli Buffon, Nedved i Thuram, którzy z miejsca stali się liderami i jeśli Milan nie dokona choćby jednej takiej transakcji to będzie to epokowa porażka...
Nie wiem jak wy, ale jak ja się patrze na ostatnie transfery Milanu (nie tylko z tego miesiąca) i kto został waszym trenerem to nie mam najmnieszego pojęcia jak Milan się z tego wygrzebie