Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 cze 2009, 15:10
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 cze 2009, 15:35
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 cze 2009, 16:40
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 cze 2009, 17:06
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 cze 2009, 17:15
Nie ale z górnej cześci tabeli to Milan i Juve najabrdziej dotkneły a Inter dawał sobie z tym rade.Uważasz, że tylko Wy mieliście kontuzje w zespole?
Nie odpowiem Ci na to pytanie.Pewniej mniej niż u was tylko że kadra Milanu na poprzedni sezon liczyła ledwie 31 piłkarzylu najwięcej zawodników Primavery siedziało u Was na ławce rezerwowych w meczu ligowym?
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 cze 2009, 17:21
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 cze 2009, 17:25
25 razy wychodził w 1 składzie i kilka razy wchodził.Jako napastniks strzelił 16 bramekile strzelił bramek?ile razy asystował?)
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 cze 2009, 17:28
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 cze 2009, 17:34
Trzech. Gorzej jak wypadało 2-3 na środku obrony, 3 na środku pomocy, 2 na prawym skrzydle, do tego bramkarz i 2 napastników. Za to co robił Ranieri mimo braków w rundzie jesiennej należą mu się słowa podziękowania. Oczywiście u Was pewnie było podobnie, ale jak już wspomniałem nie byliście jedyni. Roma też miała momenty gdzie nie była w stanie sklecić pierwszej 11.gilardino11 pisze: Was też takie coś dotkneło zeby wam wypadło 4 środkowych obrońców
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 13 cze 2009, 11:42
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 cze 2009, 11:52
Skąd wiesz że padł.Lewy obrońca ponoć znaleziony - wybór padł na Cissokho z FC Porto za 12-14 mln €...Tylko w czym on jest lepszy od Grimiego
Kaka grał jako napastnikOk - to który z naszych pomocników miał lepsze statystyki?ŻADEN.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 13 cze 2009, 12:05
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 cze 2009, 12:14
Piszemy o Brazylijczyku cze Seedorfie.Nie musisz mi mówić że Seedorf nie grał na napastniku bo doskonale o tym wiem.JEżeli Ty nie masz pojęcia w jaki sposób grał Kaka to zapytaj sie innych skoro mi nie wierzysz.Milan grał choinką.Tak tylko że taki Seedorf miał bardzo dużo zadan defensywnych zawsze musiał wracać gdy jest atak pozycyjny przeciwnika czy na stałe fragmenty gry.Kaka był z tego zupełnie zwolniony często grał w lini z Pato.Oczywiście nie grał wysuniętego napastnika bo ogólnie swoje akcje zaczynał 40-50 metrów z środka lub lewej strony i szukał strzału lub rozegrania jednak grał jako typowy cofnięty napastnik.Nie wiem jak możesz mówić ze Kaka grał w pomocy skoro on zupełnie inne zadania miał niż pomocnik.Właśnie dlatego Ronnie nie grał bo Kaka ciągle płakał że musiał zająć role Seedorfa i grać jako typowy ofensywny pomocnik i dając z siebie wiele w obronie.Jaki napastnik?To,że w kadrze na mecz np. Seedorf widniał jako napastnik,to nie znaczy,że nim był...
Czym sie różniło ustawienie z 2007 roku od tego z ubiegłegoKaka' napastnika w ACM to grał w jakże pamiętnym sezonie kiedy stłamsiliśmy u siebie MU,np. w meczu z Czerwonymi Diabłami na wyjeździe
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 cze 2009, 13:15
Grimi był dobrym rezerwowym na poziomie Serie A z dużym potencjałem, który mógł się rozwinąć.wybór padł na Cissokho z FC Porto za 12-14 mln €...Tylko w czym on jest lepszy od Grimiego
Moim zdaniem się dość mocno zdziwisz.Szukacie na siłe tego lewego obrońce ale nie wydaje mi sie żeby łysy myślał o wzmocnieniu na tą pozycje.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 cze 2009, 13:19
Cissokho to niezle zapowiadajacy sie lewy obronca.prawdopodobnie w swoim wieku jeden z lepszych na starym kontynencie.cena napewno nie bylaby tak wysoka.ja juz o nim dluzej myslalem.Clichy, Cissokho sa z nami laczeni wiec lewy defensor jest na tapecie.Lewy obrońca ponoć znaleziony - wybór padł na Cissokho z FC Porto za 12-14 mln €...Tylko w czym on jest lepszy od Grimiego
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio