Też tak myślałem (pewnie chciałem tak myśleć) jednak teraz sam nie wiem i zacząłem się zastanawiać. Wszak Villa jest jedynie 2 lata młodszy od Forlana, niby dużo, niby mało cholera wie. Można powiedzieć że Hiszpan będzie w stanie grać dwa sezon dłużej na dobrym poziomie, ale to nie jest pewne. Diego Forlan mimo swoich 30 lat prezentuje się znakomicie fizycznie i pewny jestem że jeszcze z trzy lata pogra na naprawdę wysokim poziomie. Co będzie jeżeli z Villa stanie się to samo co z Raulem (choć oczywiście nie musi). Zobaczymy jak będzie. Jedno jest pewne, czy prasa się myli czy mówi prawdę to i tak Forlan nie zasili Realubrylancik pisze: Jak dla mnie oczywistym jest że ta plota że Real chce kupić Forlana to tylko sygnał od Realu w stronę Valencii że Villa nie jest dla nas niezastąpiony i żeby wrócili do negocjacji. Diego obecnie jest nam zupełnie zbędny bo mamy innych równie dobrych i znacznie młodszych zawodników. Wczoraj Valdano mówił coś żę Ronaldo będzie grał jako drugi napastnik tak że mamy jeszcze tylko jedno miejsce od obstawienia i kilku kandydatów do obstawienia (Higuain/Negredo/Raul/Huntelaar/RvN/Saviola). Najlepszym roziązaniem by było oddanie Negredo do Valencii i żeby obok Cristiano w ataku grał Villa/Higuain. Forlan jest zupełnie zbędny. Coś mi się wydaje że w najbliższym czasie możemy się spodziewać zaskakującego komunikaty na oficjalnej stronie Realu że Villa został naszym nowym zawodnikem
P.S Tą informację podały dwa niezależne źródła.