CM 2001/2002 - Strona 29

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
zibissj4
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zibissj4 » 22 gru 2008, 20:49

moze jest ktos chetny do gry przez neta? :) jesli ktos chce to niech pisze przez GG: 11641205 najlepiej zeby byly 4 osoby :P

widelecspoon
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: widelecspoon » 12 sty 2009, 17:03

az sie zalogowalem na to wasze forum by obalic te pierdoly !!!
Masz za mało pamięci, polecam uczyc sie angielskiego. Albo masz za dużo programów uruchomionych, albo Ci ram źle funkcjonuje :wink:
lepiej idź się poucz, bo cloner ci dobrze przetłumaczył. Masz za mało pamięci.
Jak macie pisac pierdoly to lepiej nie pisac !

Wyskoczyl mi ten sam komunikat ,a mam 1Gb Ram, GeForce 6800 AMD Athlon 64 Processor,1,86Ghz !

Moj problem zakonczyl sie bo zamianie :
1.zaznacz plik exe
2.kliknij prawym i wybierz WLASCIWOSCI
3. zakladka "zgodnosc"
3. wybieram Win 98,akceptujemy

MILEJ GRY ;)

d_wrobel
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: d_wrobel » 28 sty 2009, 17:30

U mnie nie działały żadne sposoby na uruchomienie gry po zwiększeniu RAM-u w kompie. Pomogło dopiero gdy zmnieszyłem systemowo ilość wykorzystywanej pamięci

Awatar użytkownika
Exol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Exol » 31 sty 2009, 11:50

to może znowu lekko odświeżymy temacik...

kto jeszcze gra w 01/02 i niechaj dzieli się z nami swoimi osiągnięciami :D

to może ja zacznę :)

zacząłem grać na nowo PSV i narazie idzie dobrze, póki co kupiłem:

D.CHIOTIS - GK
I. SAID - DC
N. CUEVAS - AM R
S. NIKIFORENKO - AM C
M. TSIGALKO - SC
TO MADEIRA - SC

wiem, ze te nazwiska już wcześniej się pojawiały po XXX razy w poprzednihc postach, ale trzeba przyznać zę są to wymiatacze przez naprawdę duże W. :D:D

deeef
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deeef » 10 lut 2009, 14:56

jako ze w najblizszym czasie nie bede mial czasu zbytnio by sie zajmowac uaktualnianiem bazy danych - wrzucam ostateczna wersje mojego update'u, siedzialem wczoraj i dzis z malymi przerwami w ciagu dnia nad korektami calosci... efektem jest dodanie kilku (ok. 15-20) nowych zawodnikow do gry - mlode talenty glownie, zmienilem kilku klubom barwy, transfery i wypozyczenia sa aktualne na 90 % w europie, 80 % w ameryce i afryce... poza tym uaktualnilem baze trenerska w 90 % glownie w europie... szperalem w historiach reprezentacji rowniez, by usunac ewentualne nieprawidlowosci... sa pewnie niedociagniecia drobne jeszcze, ale to normalne samemu nie da sie perfekcyjnie zrobic wszystkiego, zreszta ta cala karuzela transferowa sie co chwile zmienia na swiecie ^^ mam nadzieje ze update 'styknie' do nastepnego okna transferowego i wielu skorzysta z niego, mysle ze warto go pobrac...

update ktory wrzucilem na dzien 28 stycznia 2009 roku dziala...
tak jak jeden z kolegow wczesniej wspomnial, po zakonczeniu sezonu - najlepiej 15 czerwca kazdego roku - nalezy wyslac swojego opiekuna w podroz (go on holiday) - i zminimalizowac gre... po odczekaniu 3-4 minut po zaladowaniu gra idzie, klikamy na pasek zadan i mozna dalej grac... testowalem to kilka razy i jest ok

ps. jesli macie antywirusa, wylaczcie go na czas gry, korzystanie z wszelkich innych aplikacji rowniez powinno byc ograniczone zeby nie zawiesil sie komputer, i radze nie grzebac w edytorze bo baza jak wiadomo w kazdej chwili moze pasc pozdro

~ podziekowania dla zalogi chapman0102 za podklad na ktorym zrobilem calosc, podziekowania dla Deana, i jego porad, oraz dla calej reszty ktora grala i bedzie grac nadal na moim updajcie ~ have fun

Cm Rework 01-02 to 08-09 * Officially January Update * by Deeev

http://www.speedyshare.com/652486528.html

+ fotos

http://www.filefactory.com/file/aff5bc1/n/Pictures_exe

Awatar użytkownika
zibissj4
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zibissj4 » 21 cze 2009, 13:21

widze ze temat upadl a szkoda :( ja znowu zaczalem grac w CM0102 oczywiscie na starej bazie i gram KSZO ;) i moje sukcesy:

Sezon 01/02 - Mistrzostwo Polski
Sezon 02/03 - Awans do fazy grupowej LM, 3 miejsce w grupie i ćwierćfinał UEFA, Mistrzostwo Polski
Sezon 03/04 - Mistrzostwo Polski
Sezon 04/05 - Mistrzostwo Polski, Finał LM
Sezon 05/06 - Mistrzostwo Polski, Wygrana w Pucharze Ligi i Pucharze Polski, Finał LM

Jak widac wystapilem juz 2 razy w finale LM niestety obydwa finaly przegralem, z Dortmundem 0:2 i Romą 0:1

Jak tam wasze osiagniecia?

Oto moja druzyna:
Obrazek
Z czego zawodnicy tacy jak:
-Musa Otieno
-Doti Kuznetsov
-Andrey Razin
-Alexandr Lisovskiy
-Marcin Harasimowicz
-Krzysztof Kowalczyk
-Arkadiusz Klimek
-Krzysztof Leszczyński
-Maciej Bykowski

To zawodnicy wzięci za Free ;)

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 21 cze 2009, 14:24

A gdzie Tsigalko i Nikiforenko? :D Kiedyś się grało.

Awatar użytkownika
zibissj4
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zibissj4 » 23 cze 2009, 10:26

Nikiforenke mi anderlecht zgarnal a Tsigalke mialem i strzelil mi w sezonie 99 goli ale poszedl do clube brugge tam tez postrzelal i poszedl do Lazio gdzie zostal wybrany najlepszym pilkarzem Serie A ;)

zapraszam na nowe forum o CM i Fm
http://www.champmanager.byethost5.com

strona powstala wczoraj a mozna tam znalezc juz dziis taktyki, talenty i inne rzeczy

PS. nie zrazajcie sie tym ze logo jest z WoWa bo taki jest styl a logo zostanie dzisiaj lub jutro zmienione ;)

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1381
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 23 cze 2009, 10:37

A gdzie Świętochowski???Pamiętam,że jak zaczynałem przygodę JAKIMKOLWIEK klubem (od Legii po Milan) w tym CMie,to pierwsze ruchy na rynku transferowym to sprowadzenie tych dwóch zawodników (Harasimowicz) za czapkę gruszek...
Sam CM 01/02 wspominam jako najbardziej grywalny z CM/FM,ale jak pomyślę,że wystarczy napakować mocno środek,by niemal każdego jechać po 5-6 do zera...

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 23 cze 2009, 11:36

Pierwszy CM, w którego grałem to CM 3 (1999). Piękne czasy. Wiadomo, że w miarę postępu powstały bardzo rozbudowane FMy. Jednak na tamte czasy gra była świetna. Co z niej pamiętam? Najczęściej grałem Bayernem, kupowałem Robbiego Keane, wystawiałem go na AMC, a on swoje robił (czyt. strzelał po 80 bramek na sezon). Dużo zawodników się kupowało na prawie Bosmana, nawet po to, żeby ich od razu sprzedać ;) O ile pamiętam grałem takyką 5-3-2, ze stoperem, dwoma DC, DML i DMR, dwóch MC, jeden AMC i dwóch napastników. Największe talenty? Wspomniany Robbie Keane, Kabba Samura, Haruna Babangida - to były megatalenty. Jeśli patrzeć pozycjami to pamiętam, że na bramce świetny był Manninger, na stoperze John Curtis (z Manchesteru ;) ), Tiempe Klompe na środku obrony, wspomniany Babangida na DMR, na DML o ile pamiętam grał Kieron Dyer. Największy wysp gwiazd to MC i AMC - Jose Mari, Lovenkrands, Aimar. No i w ataku wspomniany Kabba Samura, reprezentant Sierra Leona, był genialny ;)

W CMa 01/02 też sporo grałem, ale to już nie to samo co 3. W polskiej lidze pamiętam Polonię Warszawa i magiczny atak: Bąk-Bykowski. Do Wisły (bo nią najczęściej grywałem) sprowadzałem zaciąg z Białorusi: Tsigalko, Nikiforenko, Milevskiy oraz z Nigerii: Aghahowa (choć jego ciężko było wyciągnąć) i Okoronkwo. Był chyba jeszcze jeden Nigeryjczyk z Szachtara, bodajże obrońca, ale nie pamiętam. Z polskich zawodników oczywiście Harasimowicz, Świętochowski, a także Grzybowski i Drumlak.

EDIT:
A pamiętacie taką grę jak Ultimate Soccer Manager ? Ja pamiętam wersję 97/98. Kluivert w Milanie i te sprawy. Też fajna gra, choć jakby się teraz ją włączyło to wydałaby się pewnie śmieszna ;)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 cze 2009, 12:31

zibissj4 - tak patrzę na ten skład i jedno mnie tylko zastanawia. Co robi Jarek Piątkowski jako najbardziej wysunięty napastnik?

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 cze 2009, 12:44

emdżej pisze:zibissj4 - tak patrzę na ten skład i jedno mnie tylko zastanawia. Co robi Jarek Piątkowski jako najbardziej wysunięty napastnik?
Ot, urok starych gier i przeprogramowania piłkarzy na nowe pozycje.
Kiedyś Piątkowski był utalentowanym snajperem w Siarce Tarnobrzeg (jeśli dobrze pamiętam), tak samo jak i Ronaldinho czy Kaka.
Ot, urok starych gier, do CM 01/02 i 03/04 żaden manager się chyba nigdy nie zbliży już.

Awatar użytkownika
zibissj4
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zibissj4 » 23 cze 2009, 19:25

hmm co on robi? w zasadzie to nie wiem aha zdobyl tylko 3 razy korone krola strzelcow i 3 sezony z rzedu mial wiecej goli niz meczy srednio po 50 bramek w sezonie ;]
i ja go nie zrobilem SC tylko tak walil bramy na pozycji swojej FC ;)

mam sezon teraz 08/09 i zatrudnilem sie w legii, kupilem z KSZO Wael Reyad, Doti Kuznetsov, Michal Stasiak czyli 3 najwieksze gwiazdy za lacznie 1mln :d

aha i jeszcze Musa Otieno czyli 3 def, pom ktorzy dochodzili 2 razy z rzedu do finalu LM ;)

Danlok
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danlok » 25 cze 2009, 16:02

Jakby ktoś był zainteresowany grą w cm 01/02 bez zadnych patchy i uaktualnien to podaje gg 4010402 ( jakby co moge hostowac )

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 15 lip 2009, 8:09

Milo ze temat nie zaginal w czelusciach forum, ja dalej oczywiscie napieram do przodu. obecnie bardzo rekreacyjnie Realem...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”