Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 727

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 24 cze 2009, 13:07

Co wam powiem to wam powiem ale wam powiem. Mecze towarzyskie Milanu tego lata zapowiadaja sie wyjatkowo smakowicie. Niemal sami bardzo mocni rywale.
Wisienka na torcie bedzie mecz z Realem oczywiscie ze wzgledu na Kake.
tak tylko ze jak dostaniemy 6-0 to bedzie wstyd.jestesmy w trakcie przebudowy zespolu wiec wolalbym jakis sredniakow zeby zespol mogl sie rozegrac bo z ciezkimi rywalami bedzie trudno.na mocnych rywali przyyjdzie pora na przelomie kwietnia i maja

co do Higuaina to bardzo bylem za tym aby byl wlaczony w transfer Kaki.chlopak moze nie ma takiego talentu jak Pato ale rozwija sie bardzo dobrze.z sezonu na sezon coraz lepszy.boje sie tylko ze ten sezon moze byc dla niego bardzo trudny bo ciezko bedzie mu o gre.

a powrot tego brazylijczyka to mam nadzieje ze pojdzie na transfer.nie wyobrazam sobie aby rok temu oddajac Marzorattiego sciagajac teraz tego brazyla

Edin Dzeko udzielił ekskluzywnego wywiadu dla Telelombardia. Zaczął piłkarz: 'Każdy wie, że moim marzeniem jest gra dla Milanu, ale w tym momencie wszystko jest w rękach Wolfsburga'.

Co sądzisz o deklaracjach Armina Veha, który chce cię przekonać do pozostania w Niemczech?
- Nie chcę tego komentować, ponieważ spotkam się z nim w najbliższych dniach, najprawdopodobniej w sobotę, będę miał spotkanie z nim i zarządem Wilków, mam nadzieję, że po tej rozmowie wszystko się rozwiąże. Moim marzeniem jest gra dla Milanu, ponieważ dla mnie są oni najlepszą drużyną na świecie. Milan jest ekipą niesamowitą dla każdego piłkarza.

Kiedy Milan rozpocznie zgrupowanie, to masz nadzieję, że już tam będziesz?
- Nie wiem, muszę porozmawiać z trenerem i zarządem, niewłaściwe byłoby mówienie o tym w tej chwili. W każdym razie, liczę, że tam będę.
mysle ze Edin przekona wilkow i lysy mu w tym pomorze.takich pilkarzy nam trzeba.kibic Milanu wiec przynajmniej nie trzeba sie martwic ze bedzie chcial odejsc.dotego tani w utrzymaniu.

Sprzedaż Kaki, słaba postawa Milanu na rynku transferowym oraz wypowiedzi panów Berlusconiego i Gallianiego o konkurencyjnym Milanie skutkują zgodnie z przewidywaniami. Fani rossonerich nie zawiedli i zgodnie z obietnicą nie odnawiają karnetów na nowy sezon - podał serwis milannews.it.
ciekawe rok temu o tej porze juz zarzad podawal ile karnetow zostalo sprzedanych a teraz nic.ciekawe kto sie pierwszy ugnie Sylvio czy kibice.jestem pewien ze kibice karnety kupia(bo sam bym tak zrobil) ale co zrobi lysy z Berlusconim.jedno jest pewne.Dzeko i Cissokho moga byc zbawieniem dla zespolu ale zbawieniem dla lysola na sprzedaz karnetow nie beda

Wróć do „Włochy”