Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 558

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lip 2009, 20:20

michal2 pisze:W tej sytuacji jest szansa ze w nominalnej wyjsciowej 11 nie byloby Nasriego, Walcotta i Songa. Bylbym bardziej niz szczesliwy.
Kto na prawej pomocy ? Jędrek ? Bo Wenger go chyba własnie na lewej widzi, a on sam chciałby grać w środku. Dlaczego nie chciałbyś Samira w składzie ?

Cieszy mnie info o Felipe Melo, to chyba najlepsze co by się nam teraz mogło przytrafić. Choć jak Eboue miałby odejść, to nie mamy nikogo na prawą obronę w razie kontuzji Sagny. Ale jednak przyjście Melo jest ważniejsze niż zastanawianie się co w razie kontuzji Francuza.

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 04 lip 2009, 20:33

Przypomnijmy sobie podstawowa pomoc z sezonu 07/08.

Rosicky-Fabregas-Flamini-Hleb

Ja widzialbym w tym roku w srodku pare Fabregas-Felipe. Na bokach obojetnie ktory z ktorej Arshavin i Rosicky.

Co do Samira to uwazam ze to nie jest jeszcze gracz na pierwsza 11 wielkiego klubu ktorym chyba jest Arsenal? Gra nierowno i powinien sie jeszzce sporo nauczyc. Rosicky o ile wrocido formy to jest nam w stanie zagwarantowac gre na odpowiednim poziomie juz teraz. Podobnie jak z Nasrim wyglada to z Walcottem. Rok temu notowal swietne wystepy gdy wchodzil z lawki. W tym gral sporo w pierwszej 11 i juz nie bylo tak rozowo.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 lip 2009, 20:39

Melo?Będziecie musieli zapłacić klauzulę - chłopak dopiero co podpisał nowy kontrakt a sama Viola ma mocarstwowe plany...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lip 2009, 20:44

MazurXIII pisze:Melo?Będziecie musieli zapłacić klauzulę
No tak, ponoć 21 mln funtów z czego trochę obniżą, jak Eboue pójdzie w drugą stronę.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 05 lip 2009, 8:59

Podobno Wenger juz nie miał robic transferów :roll: A tu taki psikus, Arsene szaleje.

Skoro Viola na stronce podała to znaczy się że prawda ... Cóz lekka niekonsekwencja, no ale zobaczy się co z tego będzie.

Tak jak czytam te doniesienia wychodzi że Arsenal ma ochote wypełnic klauzulę odejścia. :o A to Fiorentina chce włączyć Eboue do transakcji, także jest nadzieja, że Iworczyk zostanie. Sendi, Silvestre (obaj razem), albo nawet Gallas, byle nie Eboue.

michal2 pisze:Nie wiem czy wiesz Logan ale Denilson i Diaby nie sa defensywnymi pomocnikami.
:) Nie od wczoraj wiadomo, że Diaby gra w Arsenalu z etykietką "new Vieira". Flamini grał w Marsylii jako ofensywny pomocnik, potem pół sezonu w Arsenalu na lewej obronie na dobrym poziomie, dzisiaj jest uważany na jednego z lepszych dmów w Europie. Gallas zaczynał jako napastnik.
Także tę podziałkę z FMa możesz sobie włożyć miedzy bajki.
michal2 pisze:Przypomnijmy sobie podstawowa pomoc z sezonu 07/08.

Rosicky-Fabregas-Flamini-Hleb

Co do Samira to uwazam ze to nie jest jeszcze gracz na pierwsza 11 wielkiego klubu ktorym chyba jest Arsenal? Gra nierowno i powinien sie jeszzce sporo nauczyc.
Wzruszyłem się :P Flamini i Hleb, że sa graczami na pierwszą jedenastkę wielkiego klubu, pokazali swoimi regularnymi i genialnymi występami w pierwszych 11 wielkich klubów którymi są chyba Barcelona i Milan? :)

Ty sie musisz duzo uczyć :P Musisz tez zaczac równo (tzn regularnie) oglądac mecze Arsenalu. W ogóle ogladać mecze, bo sa w tym widoczne braki, gdy się poczyta Twoje wypowiedzi, nie tylko jeśli chodzi o Samira. Przy okazji poczytac jakieś wywiady itp. Może poznasz kilka zasad, które teraz rządzą piłką, jaka jest sytuacja w Arsenalu etc.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lip 2009, 11:53

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... nage-kicks

Kod: Zaznacz cały

lukasz-fabianski-teenage-kicks
dobre pytanie o wakacje, większość piłkarzy zawsze mówi, że Nowy Jork, że Floryda, a jakie jest ulubione miejsce wakacji Fabiana ? zobaczcie :lol:

Logan pisze:Nie od wczoraj wiadomo, że Diaby gra w Arsenalu z etykietką "new Vieira".
Ciekawe czemu Wenger nie pomyśli o sprowadzeniu Pata z powrotem. Odchodzi z Interu, chcą go w Birmingham, dlaczego Wenger go nie chce ?

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 07 lip 2009, 11:59

fieldy pisze:
Logan pisze:Nie od wczoraj wiadomo, że Diaby gra w Arsenalu z etykietką "new Vieira".
Ciekawe czemu Wenger nie pomyśli o sprowadzeniu Pata z powrotem. Odchodzi z Interu, chcą go w Birmingham, dlaczego Wenger go nie chce ?
Pewnie dlatego ze w Birmingham moze liczyc na dwu letni kontrakt a Wenger takiego mu na pewno nie zaproponuje...

Dramatic
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 07 lip 2009, 14:35

a jakie jest ulubione miejsce wakacji Fabiana
Słubice ?;)
Moja miejscowość :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lip 2009, 15:16

Dramatic pisze:Słubice ?;)
nie, posłuchaj wywiadu

A tymczasem nasi wczoraj wrócili do treningów. Najbardziej cieszy obecność Tomasa i Eduardo, zobaczymy ile sesji treningowych wytrzymają :P

ObrazekObrazek

i nowy nabytek

Obrazek

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 lip 2009, 15:19

fieldy pisze:zobaczymy ile sesji treningowych wytrzymają
Rosicky to na tym zdjęciu ma minę jakby już nie wytrzymywał :lol:
Czy Arsenal planuje jeszcze jakieś wzmocnienia przed nowym sezonem?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lip 2009, 15:31

emdżej pisze:Czy Arsenal planuje jeszcze jakieś wzmocnienia przed nowym sezonem?
najważniejsze to pozbyć się Senderosa :lol:

ale co planuje Wenger to chyba on sam nie wie. Ja bym się jeszcze trojana pozbył, bo już nam wystarczająco krwi napsuł.
Wymagający nie jestem Melo mi wystarczy w 100% i możemy zaczynać nowy sezon.

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 07 lip 2009, 15:33

fieldy pisze: emdżej napisał(a):Czy Arsenal planuje jeszcze jakieś wzmocnienia przed nowym sezonem?

najważniejsze to pozbyć się Senderosa :lol:
Wzmocnieni eliminacją najsłabszych :D

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lip 2009, 15:40

Te koszulki treningowe takie troszkę piżamowe :D
fieldy pisze:Wymagający nie jestem Melo mi wystarczy w 100% i możemy zaczynać nowy sezon.
Coś musi być na rzeczy skoro nawet Violka potwierdziła ofertę. Co prawda wolałbym oddać im w ramach tej transakcji innych zawodników (Senderos, Mikael), ale jeśli Melo trafi do Londynu to o Eboue za kilka tygodni nikt już pamiętał nie będzie.

Innych wzmocnień raczej nie będzie i chyba nie potrzeba. W ofensywie mamy tłok i jeśli wszyscy będą zdrowi to Wenger naprawdę będzie miał niezły ból głowy żeby to jakoś poukładać. Szczeście w nieszczęściu polega na tym, że pewnie sytuacja pod tytułem "wszyscy zdrowi" się nie zdarzy :P

Podobnie na tyłach. Jest jeszcze kilka niewiadomych, ale wydaje mi się, że będziemy mieć tam większe pole manewru. Ktoś wie czy jakieś kluby interesują się Senderosem :> Tanio oddamy.

edytka

http://www.kanonierzy.com/shownews_id-1 ... osem.shtml

5 baniek :o

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lip 2009, 10:45

http://www.oleole.com/media/main/podcas ... OCHURE.pdf

Emmanuel Adebayor brand values - not Irish and fond of godzilla :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2009, 11:43

dobra broszura, najlepsze gwiazdy jakie zna i z jakimi się spotyka :lol:

Melo pewno nie będzie, wielka szkoda, ogromna. Ale humor trochę nam może poprawić nowy kontrakt Robina :jupi:
Robin zapewne niedługo zostanie wybrany najlepszym piłkarzem sezonu. 4 był chyba Nasri, 3 - Almunia, drugi Arshavin [ja osobiście myślałem, że Nasri z Almunią zajmą odwrotne miejsca], no i pierwszy na pewno będzie Robin.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”