FMy - Strona 46

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 10 mar 2005, 22:20

tak tylko Gerrard ma teraz 31 lat a shweingeister 27 8) :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 6:57

W takim razie dobry będzie Francesc Fabregas ... bedzie mial wtedy z 23 lata ... a dobry jest 8)

gianbuffon
Skład B
Skład B

znalazlem gotowe treningi, ale nie umiem ich odczytac :\

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 11 mar 2005, 16:08

czesc! szukalem w necie jakis dobrych treningow, poniewaz po mojej wiekszosci pilkarzy spadaja parametry. znalazlem na roznych stronach, np fmc.pl, ale nie potrafie ich odczytac, bo po sciagnieciu pojawia sie tekdt po angielsku i jakies liczby, prosze o pomoc (o co z tym chodzi, np fitness=2, set pieces=0, itd). z gory wielkie dzieki.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 17:32

Ty nie masz tego czytac tylko cały plik skopiować do kataologu z grą ... bodajże userdata_>Training .... pozdro

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 mar 2005, 19:04

RoRo pisze:W takim razie dobry będzie Francesc Fabregas ... bedzie mial wtedy z 23 lata ... a dobry jest 8)
Jak gram w Fm to jeszcze nie zauwazylem zeby Fabregas byl jakos dobry.
Moze u ciebie jest inaczej ale u mnie gralem juz bodajze 4 klubami to nigdy nie mial jakis dobrych not. Ja moge polecic sneijdera, diego, iniesta.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 mar 2005, 19:30

gram 3 ligowym chesterfieldem (div. 2) i potrzebuje kilku graczy. budżet nie pozwala na transfery więc staram się wypożyczać ale nie moge nikogo znaleźć a jak już kogoś znajde to nie chcą do mnie przejść :? mam budżet na pensje jeszcze 1000 euro nie dużo ale jakichś młodych wypożyczyć sie da :wink: na kazdą pozycję oprócz bramki :wink: podajcie jakichś dobrych i dostępnych do wypożyczenia co zarabiają max 700E tygodniowo 8)

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 11 mar 2005, 20:32

Pasztet pisze:gram 3 ligowym chesterfieldem (div. 2) i potrzebuje kilku graczy. budżet nie pozwala na transfery więc staram się wypożyczać ale nie moge nikogo znaleźć a jak już kogoś znajde to nie chcą do mnie przejść :? mam budżet na pensje jeszcze 1000 euro nie dużo ale jakichś młodych wypożyczyć sie da :wink: na kazdą pozycję oprócz bramki :wink: podajcie jakichś dobrych i dostępnych do wypożyczenia co zarabiają max 700E tygodniowo 8)
Grałem jakiś czas temu zespołem Barnet (angielska Conference) więc wiem jak to jest. Musisz poprostu szukać zawodników z 'niższej półki' i najlepiej wśród takich bez kontraktu. Trzeba się trochę 'nagimnastykować' żeby znaleźć takowych ale mnie się udało kilku ściągnąć. A takich z wypożyczenia to szukaj o jedną ligę 'wyżej'. Pozdro.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 20:50

wazi15 pisze:
RoRo pisze:W takim razie dobry będzie Francesc Fabregas ... bedzie mial wtedy z 23 lata ... a dobry jest 8)
Jak gram w Fm to jeszcze nie zauwazylem zeby Fabregas byl jakos dobry.
Moze u ciebie jest inaczej ale u mnie gralem juz bodajze 4 klubami to nigdy nie mial jakis dobrych not. Ja moge polecic sneijdera, diego, iniesta.
Stary za kazdym razem jest inaczej .. raz Diego wymiata raz cieniuje ... weź sobie jeszcze moze Quaresme i Kalou .. tez fajnie graja ...

Awatar użytkownika
Enrico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enrico » 11 mar 2005, 22:17

bumcyk pisze:Jeżeli chodzi o obrońców polecam Boumsonga (gram Sevillą i gra po prostu wspaniale) albo Yobo :!: z Evertonu. Może ze statystyk nie są najlepsi ale grają nie najgorzej, a do biedniejszych klubów radziłbym sprowadzić sobie np Demela z Dortmundu( kupiłem go za ok 100 tys Euro).
Jeżeli chcemu zakupić sobie jakiegoś goalkeepera to radziłbym 3:
-henrique
-lastuvka(raz jest dobry, a raz nie bardzo :) ale sprawdzić zawsze można)
-Saja (bardzo dobry ale tak jak w przypadku Lastuvki czesem jest gorszy)
Na pomoc radziłbym tego Verona i Bommela(też go miałem) i Rothena bo jest po prostu boski. Nawet dobry jest też Diego Gavilan i można go złapać na kontrakt a dla biednieszych klubów radziłbym konrada gołosia (golos) i jakiegoś bąka(bak) z Poloni
A na atak proponował bym Teveza i Cavenaghi'ego bo można ich kupić za mniej niż 10 mln Euro, a są wielkimi talentami.
nie jakiegoś Bąka, tylko KRZYSZTOFA BĄKA!!!!!!!!!!!!! :P

dzordz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzordz » 11 mar 2005, 23:19

witam,, mam pytanie czy macie moze patche do FM-a, ale pirata ??!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 mar 2005, 7:57

Cavenaghi u mnie raz wymiata od razu a czasem trzeba poczekac 2 lata i wtedy dopiero miota ... Tevez tak samo .... choc on zazwyczaj na poczatku sredni jest potem zajj...isty. ..

Awatar użytkownika
dehamo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dehamo » 12 mar 2005, 8:28

Polećcie jakeś taktyki do Pogoni Szczecin. Piszcie tez swoje składy Pogonii.

Awatar użytkownika
dehamo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dehamo » 12 mar 2005, 8:30

Polećcie jakeś taktyki do Pogoni Szczecin. Piszcie tez swoje składy Pogonii.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 mar 2005, 10:17

Enrico pisze:
bumcyk pisze:Jeżeli chodzi o obrońców polecam Boumsonga (gram Sevillą i gra po prostu wspaniale) albo Yobo :!: z Evertonu. Może ze statystyk nie są najlepsi ale grają nie najgorzej, a do biedniejszych klubów radziłbym sprowadzić sobie np Demela z Dortmundu( kupiłem go za ok 100 tys Euro).
Jeżeli chcemu zakupić sobie jakiegoś goalkeepera to radziłbym 3:
-henrique
-lastuvka(raz jest dobry, a raz nie bardzo :) ale sprawdzić zawsze można)
-Saja (bardzo dobry ale tak jak w przypadku Lastuvki czesem jest gorszy)
Na pomoc radziłbym tego Verona i Bommela(też go miałem) i Rothena bo jest po prostu boski. Nawet dobry jest też Diego Gavilan i można go złapać na kontrakt a dla biednieszych klubów radziłbym konrada gołosia (golos) i jakiegoś bąka(bak) z Poloni
A na atak proponował bym Teveza i Cavenaghi'ego bo można ich kupić za mniej niż 10 mln Euro, a są wielkimi talentami.
nie jakiegoś Bąka, tylko KRZYSZTOFA BĄKA!!!!!!!!!!!!! :P
SOrry ale aktualnie nie mam włączonych ani polskiej ekstraklasy ani wszystkich polskich piłkarzy i nie zapamiętałem jego imienia. :oops:

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 12 mar 2005, 10:37

dehamo pisze:Polećcie jakeś taktyki do Pogoni Szczecin. Piszcie tez swoje składy Pogonii.
Janukiewicz-Peczak,Masternak, Szymiczek, Dudka-Wieczorek, Batata, Gołoś, Grzelak(Radzewicz)-Gregorek, Nowak

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”