Już niejednokrotnie pokazałeś, że Twoje rankingi są co najmniej bardzo dziwne...Gole to nie wszystko...Nie wiem czemu kibice Barcy sie tak cieszaDla mnie E2 wcale gorszym napastnikiem od Ibry, ba w moich notowaniach jest wyzej. Rozumiem ze sprawa z Kamerunczykiem wygladala ciezko , ale w hurraoptymizm na waszym miejscu bym nie popadal.
Ibra biję na głowę Eto'o jeśli chodzi o grę kombinacyjną. A to jak już tutaj podkreślał Mentor u napastnika w taktyce Guardioli jest bardzo ważne. Dlatego w meczu z Realem czy z nami Messi schodził do środka i tam razem z Xavim i Iniesta rozklepywali całe szyki obrone. Do tego Ibra ma lepszy drybling, lepiej gra głową, jest silniejszy, lepiej gra tyłem do bramki. Eto'o jest pewnie nieco lepszym egzekutorem, ale pewnie wielu tutaj miałoby odmienne zdanie. Ibra jest lepszym zawodnikiem od Kameruńczyka niemal w każdym elemencie piłkarskiego rzemiosła, a na dodatek idealnie pasuje do taktyki Barcy. Tak jakbym był kibicem Barcy tez bym skakał z radości na tą wymianę.
Jeśli dojdzie do tego transferu Gran Derby zapowiadają się po prostu nie-sa-mo-wi-cie \o/