Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

misio
Zbanowany
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: misio » 24 lip 2009, 14:49

ale po co mam je wymieniac?takie klotnie sa bez sensu

ja napisze ze messi pluje na innych zawodnikow a kibic barcy odpisze ze to nie wina messiego ze gdy plul prosto w innego zawodnika tamten sie nie odsunal
ja napisze ze laporta popiera rezim w uzbekistanie a kibic barcy napisze ze branie kilkunastu milionow za reklamowanie morderstw herbem barcelony to nic zlego bo abramowicz tez kradl
ja napisze ze barca oklamuje kibicow i robi z nich debili a kibic barcelony napisze ze to mozliwe ze klub mogl nie wiedziec ze za 5 zoltych kartek pauzuje sie w nastepnym meczu(osmieszenie sie deco i etoo)

i tak mozemy sie klocic bez konca ale to bez sensu.macie swoj swiat w ktorym zyjecie i ani prosby ani grozby tego nie zmienia,tutaj nawet fakty podane na tacy nie pomagaja

zobaczcie,taki mistyk,ja napisalem o setkach formacji a on zmienia moja wypowiedz zeby tylko mnie osmieszyc i pisze cos o polskiej 6 lidze-z setek przeszedl w tysiace-zaloze sie ze nikt z was na takie klamstwo w jego wypowiedzi nie zwrocil uwagi-tak egzystujecie-na zmyslone pozytywne rzeczy o waszym klubie przymykacie oko a fakty osmieszajace wasz klub probujecie przeinaczac,zmieniac,usuwac tylko zeby wszystko bylo ok

czekam az ktos z was zwroci uwage mistykowi na to pomnozenie sonie liczby z mojej wypowiedzi przez 10,odwazy sie ktos czy kibice barcelony moga klamac a inni nie moga podawac faktow?nie bojcie sie,od tego zaczyna sie poszukiwanie prawdy,sprobujcie mu zwrocic uwage,moze na poczatku was wysmieja,zbanuja ale w koncu gdy klamstwa kibicow barcelony bada coraz czesciej wytykane moze sie cos zmieni,moze...

Wróć do „Hiszpania”