Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: krzychu212 » 25 lip 2009, 23:17

Mentor pisze:Powyższy link po części potwierdza te doniesienia :]
W sumie z jednego spotkania za dużo tych dobrych zagrań nie było :D teraz widać jaka szkoda że Gabi dalej ma problemy z kolanem ;/ Gdyby był do dyspozycji Pepa to nie trzeba by szukać wzmocnień na środku, ale jest jak jest. Tak naprawdę to widziałem w zeszłym sezonie tylko dwa jego mecze: z Barcą na Camp Nou i w finale PU, ale zupełnie nie zwróciłem na niego uwagi. Jeśli Pep go widzi to musi mieć potencjał i warto mądrze takiego zawodnika kupić. Właśnie orientuje się ktoś ile by mógł kosztować taki Dmytro?

I ja tam szczerze wątpie w to że po ewentualnym transferze Ukraińca przyjdzie jakiś dobry grajek na lewy atak albo środek. Prędzej z rezerw będziemy brali. Nie wiem czemu, ale mam taki przeczucie, że to może być ostatni transfer do pierwszej drużyny. Bo w sumie kto mógłby przyjść za rozsądne pieniądze? Mata? Trochę się z Valencią w tym okienku już namęczyliśmy i wątpie w taką opcję, a Silva to już też raczej ciężka sprawa. A tak oprócz tych dwóch grajków to za bardzo nie widzę kogoś na horyzoncie do ściągnięcia za nie duże pieniądze (wyszło tak jakbym napisał że Silva za grosze by mógł być sprowadzony, ale tak nie miało to brzmieć :P). Za nie duże, bo myślę że po transferze Ibry nasz budżet transferowy bardzo mocno się okroi i zostanie reszteczka. Można napisać że jak będziemy mieli chęć to kasa się znajdzie, ale ja w to szczerze wątpie przy tym zarządzie, który bardzo skupia się na bilansie ekonomicznym klubu i bardzo dobrze moim zdaniem.

Wróć do „Hiszpania”