Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 29 lip 2009, 17:56

Asteniu pisze:Patrząc że klub się musi rozwijać i stawiać sobie coraz to nowe cele to w nadchodzącym sezonie celuje w trzecie miejsce w lidze, co najmniej 1/4 LM i fajnie by było wygrać CdR
:shock:

Grubo naprawdę. Definicja optymizmu.
Asteniu pisze:Wystarczy że będzie numerem 2 lub 3 i już transfer może być blisko, bo wiadomo że opcja 1 i 2 może nie wypalić.
Zapewne będzie w czołówce. Zwłaszcza, że Sandro lubi zawodników z Ameryki Południowej.

Wiele będzie zależało od tego kto wybory wygra. Naturalny sukcesor Laporty (Ferrer albo Sala i Martin) postawi raczej na kogoś innego.
Asteniu pisze:Jakoś nie chcę mi się wierzyć że znowu wydacie tyle kasy na jednego zawodnika
Przypominam również o tym, że choćbyście nie wiem jak liczyli to z klubowej kasy na Zlatana poszło 45 mln mln euro a nie 60 czy 70. Nie musieliśmy nawet kredytu brać :lol:

Fabregasa za rok powitałbym z otwartymi ramionami. W pomocy mielibyśmy elegancko, ale atak i tak musi zostać poprawiony. Na dzień dzisiejszy staram się jednak nie wybiegać tak daleko w przyszłość i koncentrować na najbliższym sezonie. Aktualna kadra nie do końca mnie zadowala. Brakuje przede wszystkim zmienników w ataku i wątpię, aby ktoś jeszcze wzmocnił tę formację. Nie licząc oczywiście młodzików z Barcy Athletic, którzy mogą, ale nie muszą okazać się wystarczającym uzupełnieniem kadry.

Pep chciał mieć szerszy skład na ten sezon. Póki co nie ma.

[EDIT]

Czyhryński na ławce :]

Wróć do „Hiszpania”