Pepe fauluje akurat dosyc czesto, inna sprawa, ze potrafi wiele z tych przewinien "ukryc" przed sedzia, przez co pozniej nie sa one uwzglednione w statystykach.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 lip 2009, 0:01
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2009, 0:03
mistyk pisze:inna sprawa, ze potrafi wiele z tych przewinien "ukryc" przed sedzia, przez co pozniej nie sa one uwzglednione w statystykach
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 lip 2009, 0:04
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 30 lip 2009, 0:07
Tego co wbił gola na 2-6 dla Barcelony ?? Jednym zwodem nabierając Casillasa i Cannavaro . Wyjątkowo nie trafiony pomysł . Co jak co ale do Pique nie można za zeszły sezon sie przyjebać o nic .RealFan pisze:Chciałbym zobaczyć zajebistego Pique w obronie Realu w końcówce zeszłego sezonu. Pewnie by błyszczał.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2009, 0:07
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 lip 2009, 0:07
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 30 lip 2009, 0:12
Dobrze wiesz , jedno drugiego nie wyklucza . Ma coś nie halo z psychiką i doprowadziło to do idiotycznej syt. z jego strony .RealFan pisze:Najpierw było grono idiotów a teraz mających problemy psychiczne
RealFan pisze:Nie będę zgadywał do jakiej grupy zostanie zapisany przy kolejnej okazji.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2009, 0:14
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 30 lip 2009, 0:23
Ja przytoczyłem tylko 2 przykłady , nie znaczy , że w międzyczasie coś nie miało miejsca . Jak dla mnie z nim jest coś nie halo. BTW problemy z psychą , nie muszą być ani regularne ani częste , ażeby sprawdzić , że z kolesiem jest coś nie tak . Jak ktoś cały czas gra ok i nagle kopie bez sensu przeciwnika , innemu chce strzelić w ryło i jeszcze szczeka na sedziego , to masz prawo sadzić że coś z nim jest nie tak .RealFan pisze:Nie Killer. Ja zachowania Pepe nigdy nie broniłem. Zachował się źle i to jest określenie delikatne. Jednak to wcale nie oznacza problemów psychicznych, bo one mają to do siebie, że objawiają się znacznie częściej niż raz na kilka lat.
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 lip 2009, 0:26
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2009, 0:30
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 lip 2009, 0:33
RealFan pisze: A opowieści o "najlepszej obronie świata" - cóż, pomyliły ci się sezony
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lip 2009, 0:38
To dopiero był niewypał. Pewnie wszyscy wiedzieli, że się połamie. Nic to, że grał dobrych parę lat bez najmniejszych nawet problemów zdrowotnych niczym Robocop. W swoim pierwszym (niestety jedynym) sezonie u nas był najlepszym obrońcą. Niewypał!Dramatic pisze:Milito za 20 mln
Jasna sprawa. Tylko i wyłącznie o to chodzi. Zresztą nie wydaje mi się, aby można było przepłacić w innej chwili, ale mniejsza o toRealFan pisze:Tak. Pepe był przepłacony. W chwili transferu.
Trzeba też powiedzieć, że Pique dyrygował obroną. Nie Puyol czy Marquez a właśnie Piquenbauer był dowódcą defensywy i najlepszym obrońcą Barcelony w sezonie ubiegłym. Oczywiście znajdą się tacy, którzy będą na wszelkie sposoby deprecjonować jego grę i pisać, że Pepe miał równie dobry sezon, ale cóż. Forum wszystko przyjmie...RealFan pisze:Pique grał prawie bez zarzutu, ale to trochę coś innego i poprawkę trzeba wziąć.
Nie uważasz chyba, że Alves fauluje więcej i gra bardziej twardo czy ostro niż PepeRealFan pisze:Można by też się czepić Daniego Alvesa, o którym wszyscy wiedzą, że z tyłu nigdy nogi specjalnie nie odstawiał
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2009, 0:42
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lip 2009, 0:50
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio