Napisałem wyżej że mimo ze za pieniądze nie jest to ja go jednak uważam za wzmocnienie a nie sprowadznie "leszczy" z współwłasności.Jak chcesz to takim momencie może potwierdzic swoją teze jednak doskonale wiesz ze ja mówiłem o wzmocnieniach a nie o sciągnięciach wychowanków a nie wiem jakbyś nie liczył to dla mnie na tą chwile wzmocnienia są dwa i Ty narazie nie masz racji...Jak można uznać za transfer za pieniądze ściągnięcie za darmo Onyewu?
Takim cudem że Di Genaro nawet w sparingach gra mniej niz chłopak z primavery Zigoni.Powiesz ze mielismy wtedy malo zawodników na tą pozycje ale zeby włoch chociaz 100-120 minut w kilku sparinach w odległosci kilku dni nie mógl zagracJakim cudem ściągnięcie bocznego obrońcy wpłynie na pozycję w zespole Abate (prawoskrzydłowy) i di Gennaro (lewoskrzydłowy/rozgrywający)?
Ot, zagadka.
Druga sprawa to Abate.Jedyną możliwością jest to żeby wszedł na bok obrony gdy Milan w trakcie spotkania musi jecze bardziej zaatakowac.W srodku pola nie widze miejsca dla niego zupełnie.Jedyną możliwością jest bok obrony z braku możliwości wprowadzenia innego bocznego ofensywnego zawodnika który jest szybki i potrafi dośrodkowa