Babela zdecydowanie nie. Dla mnie to mocno przeciętny i strasznie irytujący piłkarzy. Ale nie wiem czemu uważasz, że Yossi, Skrtel i Kuyt nie mogą być zaliczani do "najlepszych". Zarówno Izraelczyk, jak i Holender poprzednie sezony mieli naprawdę świetne. Nawet statystyki przemawiają na ich korzyść. Z kolei Martin Skrtel po słabym początku w Liverpoolu pokazał, że jego transfer to był strzał w dziesiątkę. Dla mnie to (obok środkowych United i Chelsea) jeden z najlepszych środkowych obrońców w lidze. Do tego śmiało można dołączyć Aggera, zdrowego Aurelio czy Reine. Riera i Johnson to również bardzo dobrzy gracze.Elfin pisze:Chyba nie powiecie mi, że Yossi'ego B. albo Ryana B., Skrtela, czy innego Kuyta można stawiać wśród "najlepszych"?
Okres przygotowawczy i sparing z Anglią Ryan miał bardzo udany. Pewnie dlatego to właśnie Holender zagrał. Mam nadzieję, że już w spotkaniu ze Stoke będzie mógł grać Riera.fieldy pisze:Babel jak zwykle już zawiódł, nie wiem czemu Rafa wyżej ceni Holendra.
Przy okazji: ECHO informuje, że podobno jesteśmy zainteresowani Ryanem Shawcrossem. Mógłby mi ktoś tak w kilku zdaniach opisać tego gracza? Bo wiem tylko tyle, że wygląda jak Skrtel i trochę bramek nastrzelał w poprzednim sezonie.