Jak juz to mozna sie spodziewac Keity albo ostatecznie Sergio. Zobaczymy co bedzie jeszcze z Iniesta, moze zagra. Napewno zdrowy by sie przydał, ale takze nie warto ryzykowac.Cloud pisze:A jeszcze co do Dos Santosa, to chciałbym aby z Gijonem wyszedł w 1 składzie(Iniesta pewnie na cały mecz nie będzie zdolny do gry). I wtedy nasza pomoc wyglądała by tak: Dos Santos, Xavi, i Toure. Jestem ciekaw jakby, wtedy wyglądała nasza gra. Mam nadzieję, że Pep spróbuje takiego zestawienia.
Po transferze Chygrynskiego mozna być pewnym wypozyczenia Henrique, mowiło sie o Espanyolu, ostatnio o Racingu. Nie wiem jak widzi jego przyszłosć w Barcelonie Pep, ale skoro poraz kolejny zostajanie odesłany, to raczej to kolejny chybiony transfer. Dymytro bedzie kosztował ogromne pieniadze, wiec licze, ze naprawde bedzie sporym wzmocnieniem. Jutro przed sptokaniem bedzie zapewne prezentacja. Oby był takim zawondikiem jakim widzi go Pep. Puyol, Rafa, Pique i on. Linia defensywna wyglada świetnie.
Nie chcialbym, zeby Eidur mimo wszystko odchodzil i to jeszcze za darmo, chyba, ze on sam chce odejść, bo wiekszych szans na wystep raczej miec nie bedzie niz w poprzednim sezonie. Pomoc - Xavi, Iniesta, Toure, Keita, Busquets - wyglada dobrze, ale tylko gdy wszyscy sa zdrowi. Po wyjeździe Toure i Seydou zostanie 3 zawodnikow i pewnie ktoś z rezerw, ale czy Pep wprowadzi ich z takim samym skutkiem jak w zeszłym sezonie Sergio. Styczen to ciezko okres, dochodzi CdR z mocniejszym rywalem, a pewnie tam bedziemy, bo juz poprzedni sezon pokazał, ze u Guardiola nie ma mniej wartych tytułow od innych.