Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 30 sie 2009, 20:59

Cloud pisze:A ja nie widzę powodów dla których Dos Santos nie mógłby wystąpić jutro w pierwszym składzie.
Chodzi o hierarchię. W pierwszej kolejności grają piłkarze lepsi. Rozumiem, że chcemy ogrywać małolata, ale Pep raczej nie podejdzie na meczu do luzaku, że tak się wyrażę. Nauczony doświadczeniem z poprzedniego sezonu gotów jestem zaryzykować stwierdzenie, że w najbliższych spotkaniach nie będzie jeszcze wyglądali najlepiej a więc mecze mogą się różnie układać. Wiadomo, że nie zagra Messi i nie wiadomo ile może zagrać Iniesta, który nie wraca po kilku tygodniach :] Ostatni raz grał w finale LM. Od tamtego czasu miał podwójne problemy i na pewno potrzebuje dużo czasu na dojście do formy fizycznej.

Tak czy inaczej jutro się przekonamy jak będzie. Teraz ważniejszy news na który poniekąd byliśmy przygotowywani:

http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=28622

Nie jest zadowolony z takiego obrotu sprawy. Jeżeli mamy zamiar jeszcze kogoś kupić to bardzo fajnie. Jeżeli idziemy niemalże na całość i obsadzamy prawie całą kadrę wychowankami to będzie ciekawie. Jestem zwolennikiem stawiania na naszą młodzież, ale mimo wszystko wolałbym mieć w kadrze trochę więcej piłkarzy aniżeli trochę mniej. Zwłaszcza piłkarzy z dużym doświadczeniem nie powinniśmy się tak łatwo pozbywać.

Natomiast fakt oddania Eidura za darmo to już jest kpina.

Wróć do „Hiszpania”