Re: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 06 wrz 2009, 0:49

Sfinks dzisiaj wynyslił sobie 4-3-3. Trzech napastników i jeden DM, mimo wszystko to nowość, wiec napewno nei chcial ryzykować. Sergio miał za zadanie tylko zatrzymywanie akcji ofensywnych rywali, a ze nie było ich za duzo to nei było pracy, w ofensywie sie nie udzielał, wiec taki a nie inny widok. Inna sprawa, ze nie wiem dlaczego Sfinks kombinuje z ustawieniem. Raczej nie ma ono szans bytu, chyba, ze w specjalnych sytuacjach. Wróci Iniesta, a Silva bedzie wygladał tak jak choćby dzisiaj to ponownie bedzie ustawienie Xavi+DM + dwojka fałszywych skrzydłowych - David i Andres.
Nie ogladałem poczatku spotkania wiec nie wiem dlaczego tak potoczylo się te spotkanie. Belgowie mimo wszystko maja ogromny potencjal sporo mlodych i utalentowanych zawodników, ale potrzebuja sporo czasu, zeby to wszystko dobrze zaczeło współgrac. Pique w reprezentacji strzela jak szalony :lol: Szybko zadomowił się w pierwszym skladzie, praktycznie od powrotu do Barcy, pierwszy występ i pewne niezagrozone miejsce obok Puyola. Spodziewałem się po Euro, ze Marchena i Carles to bedzie ten duet, ktorego potrzebowała Hiszpania.

Co do szans, ewentualnych szans, pisałem po Euro jesli Sfinks nie przekombinuje i nadal bedzie pracował i wzmacniał druzyne zbudowaną przez Aragonesa nie bedzie mocnych. :)

Wróć do „Hiszpania”