Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 07 wrz 2009, 14:01

Diegomania zaczyna mnie przerastać (ja to ja, oby tylko Diego nie przerosła), dzień w dzień pojawiają się słowa zachwytu pod adresem naszej nowej gwiazdy. Zaczął Pietro Anastasi, który stwierdził, że Diego "Stylem gry przypomina mu kombinację Zidane, Baggio i Platiniego" potem José Altafini, porównał go do Zico i Baggio. Następnie już tylko słowa uznania ze strony Zico, Platiniego, Fergusona, Leonardo...
Dziś znów wypowiedział się Di Canio, który stwierdził, że Diego jest lepszy od Kaki i tylko Messi jest od niego mocniejszy.

Racji mają dużo ( :] ), ale dla mnie to wszystko następuje za szybko. Zaraz zaczną się głosy, że Diego w tym roku będzie walczył o złotą piłkę!
...Upss Cannavaro już to powiedział :lol:

Z innej beczki zaczyna się telenowela, kto za Treze... David powiedział, że po sezonie odchodzi. Jego agent dodał, że Treze mówi o tym tak wcześnie by dać JUVE jak najwięcej czasu do znalezienia następcy. Już się wymienia Rossiego, Lavezziego, Cassano, Pandeva, Cavaniego, Fabiano, Chamakha. Strach się bać następnych 10 miesięcy :roll: Swoją drogą transfer ekstremalnie ważny bo nowy wejdzie na pozycję Treze, i jeśli będzie to cofnięty napastnik (a ja wolałbym taką opcję) to będzie to też następca dla Del Piero. To się dopiero nazywa odpowiedzialność!

Wróć do „Włochy”