Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: No_Name » 12 wrz 2009, 12:56

Wysłałem do PZPN`u pewien e-mail. O to treść.

Witam szanownych działaczy. Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na Selekcjonera pierwszej reprezentacji Polski. W paru słowach przedstawię swoją postać. Mam 21 lat, jestem kibicem piłki nożnej, jednak mimo swojego wieku posiadam wiele sukcesów jako trener różnych drużyn. W Grze Football Manager 2008, zdobyłem 3x Mistrzostwo Polski Wisłą Kraków, wygrałem elitarne nie dostępne dla zwykłych śmiertelników rozgrywki pod szyldem Liga Mistrzów także Wisłą Kraków. Po tych sukcesach przeniosłem się do okrytego Marazmem GKS Katowice. Drużyna grała w drugiej lidze, była na przepaści bankructwa. W pierwszym sezonie w Katowicach wygrałem Puchar Polski, awansowałem do Ekstraklasy nie zaznając porażki. Awansowałem do Pucharu Uefa poprzez Puchar Polski, gdzie dostałem się do fazy grupowej i z powodzeniem rywalizowałem z takimi zespołami jak Manchaster City, czy Club Brugge. PIerwszy sezon w pierwszej lidze zająłem wysokie drugie miejsce, ustąpiłem tylko prowadzonej wcześniej przeze mnie Wiśle Kraków. Po paru transferach, oscylujących w granicach 100 tyś złotych, w drugim sezonie wygrałem Ligę, i dostałem się do ćwierćfinału Pucharu Uefa, gdzie przegrałem w karnych z Werderem Brema. Chciałem nadmienić iż potrafię wprowadzić do szatni mobilizację i humor. Moją mocną stroną jest także brak rodzinnych powiązań z działaczami PZPN. Reasumując, moja kandydatura jest najlepsza ze wszystkich kandydatów podawanych przez Media. Jestem najmłodszym uczestnikiem po stołek w reprezentacji, mam wielkie sukcesy, mam charyzmę na wysokim poziomie, znam język angielski oraz język niemiecki. Na zakończenie dodam że gwarantuje awans do Euro 2012. Pozdrawiam i szczerzę oczekuję na nominację przez Szanownego Grzegorza Lato.
Ps. Jak się uciekało w Mariborze ?

Wróć do „Polska”