Ani to ani to.Sammyy pisze:Slipknot83 Ty jesteś fanem Juve czy antyfanem Interu ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 16 wrz 2009, 23:29
Ani to ani to.Sammyy pisze:Slipknot83 Ty jesteś fanem Juve czy antyfanem Interu ?
Slipknot83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 16 wrz 2009, 23:30
Żeby nasz równie mały Giovinco miał chociaż połowę jego umiejętności to bym się cieszył.
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 16 wrz 2009, 23:31
Slipknot83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 16 wrz 2009, 23:33
El-Polacco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 16 wrz 2009, 23:34
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 16 wrz 2009, 23:38
Nie chce mi się tego drugi raz tłumaczyć, przeczytaj mój wcześniejszy post i odpowiedz mi na pytanie - po co wspomniałeś o Juventusie w dodatku ze złośliwą napinką w temacie o meczu Inter-Barca?El-Polacco pisze:Widocznie masz problem z wyrażaniem swoich opinii. Jeżeli piszesz 'nasz Giovinco' to chyba odnosi się do tego, że jesteś fanem/sympatykiem/szalikowcem/etc. klubu o nazwie Juventus Turyn. Chyba, że w logiczny sposób wytłumaczysz mi w jakim celu użyłeś sformułowania 'nasz Giovinco'.
Slipknot83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 16 wrz 2009, 23:42
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 16 wrz 2009, 23:51
w temacie o meczu Inter-Barca?boski Djego z Amałrim Jakłintą rozniosą pół Europy...
Slipknot83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 wrz 2009, 7:49
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 17 wrz 2009, 8:22
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 wrz 2009, 8:37
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 17 wrz 2009, 9:19
Macie wygórowane aspiracje. Remis z trudnym rywalem na wyjeździe powinien być raczej odebrany jako dobry wynik. Mnie jako Juventino remis z Bayernem na Alianz w pełni by satysfakcjonował.Bienias pisze:Wynik dla nas taki sobie
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 wrz 2009, 9:32
Kogo kloner?cloner pisze:był bliski pokonania Valdeza
Nie to żebym umniejszał Maiconowi (jest prawie tak dobry jak AlvesSero pisze:Maicon wyłączył z gry Henryego
Sorry Winnetou, ale cholernie ciężko o dobre widowisko kiedy w piłkę gra jeden zespół.Maciek (interista) pisze:Jestem strasznie zawiedziony spotkaniem - liczylem na dobre widowisko i swietny sprawdzian dla obu druzyn, a zobaczylem mecz rozgrywany w slamazarnym tempie, dotrwalem do konca tylko dlatego bo gral Inter.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 wrz 2009, 9:39
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 wrz 2009, 9:46
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio