Polonia Bytom (zbiorczy) - Strona 21

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Polonia Bytom (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 17 wrz 2009, 13:52

Nie wiem jak bardzo interesujecie się grą swoich byłych piłkarzy, ale napiszę, że Hubert Jaromin był wczoraj bohaterem Zagłębia. Strzelił zwycięską bramkę i boisko opuszczał żegnany gromkimi brawami.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8636
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2009, 14:34

Ja się interesuje, doskonale wiem że strzelił gola i niezmiernie mnie to cieszy. Zawsze będę to powtarzał, świetny zawodnik, zawsze zostawia serce na boisku. Będziecie mieć z niego jeszcze dużo pociechy.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 17 wrz 2009, 23:30

emdżej pisze:Nie wiem jak bardzo interesujecie się grą swoich byłych piłkarzy, ale napiszę, że Hubert Jaromin był wczoraj bohaterem Zagłębia. Strzelił zwycięską bramkę i boisko opuszczał żegnany gromkimi brawami.
Zaczekaj, jak tylko będzie mały poślizg w wypłatach. Będzie najbardziej wygadany :lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 wrz 2009, 11:48

Czytaliście ten idiotyczny artykuł?
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3502 ... karza.html

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 22 wrz 2009, 14:16

Czemu idiotyczny ?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 wrz 2009, 14:21

paku pisze:Czemu idiotyczny ?
A czytałeś treść ogłoszenia Klubu?

"Redakcja oficjalnego serwisu Polonii Bytom przygotowała konkurs SMS-owy, w którym do wygrania jest akredytacja prasowa na mecz pomiędzy Wisłą Kraków a Polonią Bytom. Dzięki akredytacji będzie można oglądać spotkanie z punktu widzenia dziennikarzy"

Czy oglądanie meczu z loży prasowej jest równoznaczne z pełnieniem funkcji dziennikarza?? Klub zorganizował konkurs SMS, zwycięzca oglądał mecz, dostał koszulkę, a przy okazji mógł zobaczyć jak wygląda praca dziennikarza. On nie miał przy sobie laptopa, nie tworzył relacji live, itp.

Niestety jakiś dupek z gw pojąć tego nie potrafi i napisał jakiś bzdurny artykuł.

BTW, ja ostatni mecz z Wisłą również oglądałem z loży prasowej, czyli co? Jestem dziennikarzem :?:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 wrz 2009, 14:23

Otóż to. Nie wiem czemu redaktorowi z "GW" tak to przeszkadzało. Czuł się zniesmaczony tym, że ktoś bez dyplomu dziennikarskiego siedział obok niego, czy co?

Awatar użytkownika
Budep
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Budep » 22 wrz 2009, 17:52

Huh. Dawno tu nie wpadałem, ale...
Ten denny dziennikarzyna coś stęka, że jest to ośmieszanie zawodu dziennikarza. W tej sytuacji to on ośmieszył ten zawód poprzez swoją głupotę. Jest to przecież tylko zwykły konkurs, że możesz sobie jednorazowo wejść tam gdzie dziennikarze, popatrzeć co oni robią, jak to wygląda, a on pisze, że można się stać dziennikarzem w dwie minuty. Totalny bezsens, bo jak pójdziesz do redakcji np. CD Action, czy czegokolwiek, to nie równa się z tym, że jesteś od razu ich redaktorem. Co prawda mogłeś coś tam robić na stanowisku dziennikarzy, ale jak się ma akredytacje, to o kiego grzyba chodzi? Mam akredytację, to sobie wchodzę, a im nic do tego.

Nie wiem też o co chodzi z ośmieszaniem ich zawodu. Ktoś im nawrzucał w loży, śmiał się z nich, czy co? Bo ja tego kompletnie nie rozumiem. Ten kto tam był, mógł mieć większe umiejętności niż ten ktoś. Kompletnie bezsensowa sprawa, ale z deka wkurzająca.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 22 wrz 2009, 17:54

Cloner, ja na Twoim miejscu to bym napisał do tego kretyna z GW i wytknął mu brak profesjonalizmu i błędną ocenę faktów.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 wrz 2009, 18:55

Marco_Van_Basten pisze:Cloner, ja na Twoim miejscu to bym napisał do tego kretyna z GW i wytknął mu brak profesjonalizmu i błędną ocenę faktów.
Mnie i mojego serwisu nie ośmieszył, tylko klub i jego pomysł (który w sumie ja poparłem :lol: ), ale z tego co wiem, to jakaś reakcja tam chyba była :wink:

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8384

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 wrz 2009, 19:44

Moim zdaniem fajny pomysł ze strony klubu. Dla kibica piłkarskiego to spora gratka, obejrzeć spotkanie z perspektywy dziennikarza. Co do tekstu owego dziennikarzyny, to ktoś pod nim przytoczył pomysł śląskiej GW sprzed kilku lat, kiedy to kibice mogli zabawić się w dziennikarzy i przeprowadzić wywiady ze znanymi ludźmi ze świata sportu (Czerkawski, Śrutwa, Piechniczek i inni). Tamto nikogo nie urażało, choć z zawodem dziennikarza miało więcej wspólnego, a tu jakiś matoł sobie ubzdurał, że to dla niego uwłaczające. Czyli, że bycie dziennikarzem o jakiś ogromny przywilej tylko dla wybranych, czy co?

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 wrz 2009, 20:18

Ciekawe co ten dziennikarz by zrobił, gdyby mnie zobaczył parę lat temu, kiedy zaczynałem swoją przygodę dziennikarską. Czy zniósłby fakt, że obok niego siedzi 18-latek (bo w tym wieku zaczynałem)? :lol:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 wrz 2009, 18:45

czy cloner ma cos do powiedzenia? zapewne mecz oglądał więc mógłby nam pare zdań napisać :lol:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2253
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 wrz 2009, 19:02

Raczej nie oglądał.

Ktoś był ogarnięty to zagrał na Bytovię bo u Nas olewanie PP to notoryczna sprawa.Jest wkurwiająca bo po raz kolejny robią z Nas pośmiewisko [ wcześniej Stal Sanok, Start Otwock ] i po raz kolejny nie możemy obejrzeć meczu Pucharowego w Bytomiu.Nie usprawiedliwia Nas nic, nawet to, że rezerwy dziś zagrały bo powinni wygrać z półamatorami.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 wrz 2009, 19:12

Aker pisze:czy cloner ma cos do powiedzenia?
cloner jest zajęty, na mecz nie pojechał, i tyle mam do powiedzenia, kto mądry ten zagrał po kursie 7.10 :haha:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”