FMy - Strona 50

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 14 mar 2005, 19:01

RoRo pisze:
bobi77 pisze:Mnie w Fm05 najlepiej sie gra BARCA a ze slabych druzyn Korona Kolporter Kielce. Sprobujcie sobie zagrac :)
F. Torres (za darmo :D:D:D) Z Atletico Madrid
No RoRo z tym torresem to ci sie udalo, ja gralem barca trzy sezony i mialem taki sklad
------------Frey--------------------
lahm----puyol--kompany---evra
--------ballack-xavi-------------
sneijder---deco---------robben
-----------saviola/eto-------
I reszta pilkarzy: valdes, edmilson, podolski, motta, tuncay, Giuly, adu, Eto, Veron, iniesta , oleguer, beletti, de jong nigel
Ostatnio zmieniony 14 mar 2005, 19:34 przez wazi, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 19:09

Ano udało mi sie z Torresem udało :D:D:D ale musiałem czekac 3 lata zeby mu kontrakt zwygasł a jak go pozyskałęm to miał jeszcze kontuzje 7 miesiecy (z 11) :|.. ale jak wyzdrowiał to grał cos :D

Tez mialem kupic Lahma ale Inter mi go sprzatnal a co do Tuncaya to czemu na ławce u Ciebie ?? To zajebisty napadzior !!!!!!! :D

Polecam jeszcze Xisco .. co ten koles robi na skrzydle :P ale Robben tez spoko :D

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 19:10

no,no,calkiem,calkiem :D gralem 3 sezony

=========Frey/Valdes==============

Belletti==Kompany/Terry==Puyol/Edmilson==Gio/Evra

Pires/Giuly==Xavi===Deco===Ronaldinho

===========Eto'o==Tuncay===========

Tuncay 12mln euro
Pires 27mln euro
Kompany 15mln euro
Frey 5mln euro
Evra 15mln euro
Terry 35mln euro

powrocili mi takze z wypozyczenia saviola i riquelme :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 19:13

bobi77 pisze:powrocili mi takze z wypozyczenia saviola i riquelme
Ja Saviole sprzedałem od razu do Betisu za 20 mln a Riquelme do El'\Depor za chyba 15 :D:D:D

Kupiłem sobie jeszcze D'Alessandro ale nic nie grał :D

Najlepszym pomocnikiem moim był niewtpliwie Xavi :D Ronaldinho drugi dlatego ze sie sepi ale j..e ładne bramki :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 19:14

no składzik niezły ale z piresem to chyba troche przepłaciłeś... co prawda on za każdym razem praktycznie u mnie jest graczem roq w premiership ale on ma juz z 31 lat (?) a za 27 mln to troche dużo :?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 19:17

Pasztet pisze:no składzik niezły ale z piresem to chyba troche przepłaciłeś... co prawda on za każdym razem praktycznie u mnie jest graczem roq w premiership ale on ma juz z 31 lat (?) a za 27 mln to troche dużo :?
Zgadzam sie . Skłąd bardzo dobry, ale ten Pires ... A w tym czasie w jakim klubie jest Joaquin ?? Może jego byś za te kase kupil hmm ??

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 14 mar 2005, 19:19

RoRo pisze: a co do Tuncaya to czemu na ławce u Ciebie ?? To zajebisty napadzior !!!!!!! :D
Tuncay gral by mi gdyby nie deco. U mnie Deco zebral wszystkie nagrody mial srednia not 8.82. Nie musisz mi mowic ze tuncay jest swietny bo sam sie o tym przekonalem. Ja ronaldinho sprzedalem do .... realu za 40 mln. euro bo byl wypalony, kibice mnie za to pochwalili szkoda bo chcialem go zatrzymac, wogole zajebiscie gralo mi sie barca. Chyba se znowu zagram ale narazie gram Betisem i tez sie fajnie gra.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 19:21

Moze i przesadzile ale na brak kasy w BARCY nie narzekam i dlatego warto jest kupic kogos kto szarpie nieludzko i ma noty po 9 i 10 :!:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 19:22

wazi15 pisze:
RoRo pisze: a co do Tuncaya to czemu na ławce u Ciebie ?? To zajebisty napadzior !!!!!!! :D
Tuncay gral by mi gdyby nie deco. U mnie Deco zebral wszystkie nagrody mial srednia not 8.82. Nie musisz mi mowic ze tuncay jest swietny bo sam sie o tym przekonalem. Ja ronaldinho sprzedalem do .... realu za 40 mln. euro bo byl wypalony, kibice mnie za to pochwalili szkoda bo chcialem go zatrzymac, wogole zajebiscie gralo mi sie barca. Chyba se znowu zagram ale narazie gram Betisem i tez sie fajnie gra.
Jak ja gralem to Real kupił Tuncaya za 25 mln euro, ale na srodek pomocy. Co ty tez bys go dal do pomocy ?? Wykonczenie 20 glowa 20 dryblng 20 szybkosc 20 :D:D:D Przeciez to snajper z krwi i kosci :D:D:D

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 19:23

wazi15 pisze:
a ktory grasz sezon i jaki masz sklad. napisz

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 14 mar 2005, 19:29

RoRo pisze:
wazi15 pisze:
Jak ja gralem to Real kupił Tuncaya za 25 mln euro, ale na srodek pomocy. Co ty tez bys go dal do pomocy ?? Wykonczenie 20 glowa 20 dryblng 20 szybkosc 20 :D:D:D Przeciez to snajper z krwi i kosci :D:D:D
RoRo zgadzam sie ze to snajper ale ja mialem ustawienie ze byl on zaraz za napastnikiem i moge ci powiedziec ze gral na dobrym poziomie a moze nawet na bardzo strzelal duzo bramek gdy wchodzil a gdy wstawialem go jako napstnika to nie byl az tak dobry. A co do piresa to mi sie wydaje ze nie bedzie on gral na tak wysokim poziomie dlugo poniewaz ma swoje latka mogles kupic sobie Joaquina zapewniam cie ze bylby 2 razy lepszy od piresa na dodatek mlody i jeszcze za ta kasiorke to spokojnie moglbys kupic C.Ronaldo i tez zagral by ci na dobrym poziomie i dluga. Ale jak ci nie szkoda kasy to kupuj.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2005, 19:45 przez wazi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 19:33

Co do C.Ronaldo to chcialem go kupic i oferowalem MANU nawet 40mln euro ale nie chcieli go sprzedac.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 mar 2005, 16:48

Ludzie ja w 2 sez. kupiłem sobie Aimara za 9 mln euro do Sevlli. Żebyście wiedzieli jak grał miał średią ok. 8.40 i pobił rekord u mnie w lidze pod względem zdobytych nagród!!! Nie raz strzelił hat-trick choćby z Realem
On jest po prostu boski...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 mar 2005, 17:13

No tak tylko że u mnie w roku 2009 Aimar byl wyceniony na 52 mln i grał nadal w Valenci...A ty kupiłeś go za 9 mln od Sevilli...

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 15 mar 2005, 17:19

Mam 2009 rok gram Austria Wieden i szukam jakiegos dobrego defensywnego pomocnika, najlepiej jakby mial dobre uderzenie z dystansu (oprocz Golosia).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”