Wiem, dlatego liczę że zagra... Pedro lepiej spisuje się od niegoMentor pisze:Henry raczej na pewno. Jego uraz miał być niegroźny. Do meczu 2 tygodnie więc jak nic nowego mu się nie stanie to będzie gotów do gry. Inna sprawa, że jak gra to spisuje się dość słabo.
Co jak co, ale francuz w meczach które w tym sezonie widziałem grał średnio, no może z wyjątkiem pierwszych 5 minut z Atletico, ale to pewnie przypadek. Więc jeden do krycia indywidualnego teoretycznie mniej.
Bojan raczej nigdzie się nie wybiera. W u20 nie zgłoszony, a na u17 za stary już jest. Chyba, że jest coś o czym nie wiem jeszcze
Niby tak, ale Mata, Pablo czy Silva kompletnie nie nadają się do mocnej gry defensywnej. Za słabi są w tym, niemal zerowy odbiór mająMentor pisze:A przeszkadzanie naszym maluchom to zdecydowanie dobra metoda, ale jeden zawodnik może nie wystarczyć. Wczoraj obaj mieli oddzielne plastry i do rozgrywania w środku musiał się przyłączyć Messi. Inna sprawa, że coś za coś - Almeria dobrze zorganizowana w defensywie nie oddała strzału na bramkę Valdesa