Panowie ,proszę bardzo teledysk piosenki o drużynie z mojej miejscowości
drużyna grająca aktualnie w b-klasie...
http://iwelka.futbolowo.pl/iwelka/
a tutaj stronka klubowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 13 paź 2009, 23:19
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 paź 2009, 11:03
Marco_Van_Basten pisze:Napisał coś Reiss (znaczy się czy napisano za niego) o swoim udziale w korupcyjnym procederze ?
Podobno jest to pierwsza czesc, a dopiero w drugiej ma byc opisana afera kurupcyjna. Teraz nie mogl nic napisac bo sledztwo dalej jest prowadzonelisek_chz pisze:Nie miałem okazji jeszcze książki przeczytać, ale na pewno jest coś o korupcji, bo reklamy widziałem coś w stylu: 'Ja byłem czysty, nigdy meczu nie sprzedałem'
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 paź 2009, 15:21
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 paź 2009, 15:25
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 paź 2009, 15:27
Jakby nie kalendarz to bym nie wiedział, że to jeszcze październik.fieldy pisze:Jakby nie media, to bym nie wiedział, że zima przyatakowała
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 paź 2009, 15:33
Widać w tym Twoim Kórniku nawet klęska żywiołowa się nie udała.fieldy pisze:U mnie nie ma śniegu, nie ma deszczu,
Duch
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 paź 2009, 16:26
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 14 paź 2009, 19:37
mihalinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 paź 2009, 19:52
podgrzewane murawy na Polskich stadionach nigdy nie zawodząTypuję jednak, że murawa podczas meczu będzie biała![]()
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 paź 2009, 21:05
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 paź 2009, 21:21
W takiej pogodzie uruchomienie podgrzewanej murawy nie tylko rozpieprzyło by elektronikę, ale i zrobiło by z murawy takie bagno, przy którym słynne boisko w Monachium przypomina totalny luksus.gilardino11 pisze: podgrzewane murawy na Polskich stadionach nigdy nie zawodzą
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 paź 2009, 21:23
kilka lat temu [z 5, czy 6] w Wielkanoc prądu u mnie nie było 3 dni - od wielkiego piątku do poniedziałkuMarco_Van_Basten pisze:Witam. Dopiero teraz (po 10 godzinach przerwy) mam łączność ze światem. AVE śnieg !
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 14 paź 2009, 22:08
Trzeba było zapłacićfieldy pisze:kilka lat temu [z 5, czy 6] w Wielkanoc prądu u mnie nie było 3 dni - od wielkiego piątku do poniedziałkuMarco_Van_Basten pisze:Witam. Dopiero teraz (po 10 godzinach przerwy) mam łączność ze światem. AVE śnieg !
weasel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 paź 2009, 22:31
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio