Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 30 paź 2009, 16:46

Wilmore pisze:Szkoda tylko, że powołania dobrych piłkarzy teraz mijają się z celem - takie rzeczy robi się na eliminacje, a nie mecze towarzyskie. Teraz trzeba budować kadrę na ME, tymczasem Smuda zaczyna swoją pracę od podlizywania się kibicom - wspaniale.
To kogo ma powolywac, kaleki pokroju Polczaka i pokazywać calej Polsce to co wszyscy wiedza.
czeher pisze:Co kosa bedzie solba prezentowac za 2 lata? za 2,5 Po co potykajacy sie Janusz G...Rogera mialo nie byc, reszta chyba optymalna
Błedne myslenie. Co ma wiek do gry, powinni grać najlepsi, dlaczego za 2,5 Kosa ma być juz za słaby. Tak samo mozna powiedziec o kilku innych.
Kadra na pierwszy rzut oka naprawde ciekawa, jednak patrzac kolejny raz widze Kokoszka, Roger... Nie pasuja mi te 2 nazwiska do pozostalych. Jednak jest szansa ze to Obraniak bedzie kreatorem gry, a duet obroncow to Głowa - Zewłakow, wiec jakos to przeboleje. A i Gancarczyk, raczej w Europie sedziowie takze nie dadza sie nabrac na jego wymuszanie.
Nie wiem na czym polega to podlizywanie, na tym, że Smuda powolal wg. mnie 90% najlepszych obecnie do kadry. Dostepnych oczywiscie. Jesli tak to niech podlizuje sie przez nastepne 3 lata.
Cieszy mnie obecność Zewłakowa, Piotra Brożka, Murawskiego, Małeckiego i Kowalczyka. Sa to zawodnicy, ktorzy powinni grać w praktycznie kazdym spotkaniu. Ciekawi mnie MAłecki, bo umiejetnosci ma duze, ale te zachowanie napewno sie wielu nie podoba, w meczu mlodziezowki jechał kazdemu, a to on zawalil praktycznie sam spotkanie.
Niespodzianka dla mnie jest Sadlok, ale patrzac jakich środkowych obroncow lubi Smuda to nie dziwi mnie to, że to Maciej a nie Glik dostal pierwszy szanse.

Wróć do „Polska”