To kogo ma powolywac, kaleki pokroju Polczaka i pokazywać calej Polsce to co wszyscy wiedza.Wilmore pisze:Szkoda tylko, że powołania dobrych piłkarzy teraz mijają się z celem - takie rzeczy robi się na eliminacje, a nie mecze towarzyskie. Teraz trzeba budować kadrę na ME, tymczasem Smuda zaczyna swoją pracę od podlizywania się kibicom - wspaniale.
Błedne myslenie. Co ma wiek do gry, powinni grać najlepsi, dlaczego za 2,5 Kosa ma być juz za słaby. Tak samo mozna powiedziec o kilku innych.czeher pisze:Co kosa bedzie solba prezentowac za 2 lata? za 2,5 Po co potykajacy sie Janusz G...Rogera mialo nie byc, reszta chyba optymalna
Kadra na pierwszy rzut oka naprawde ciekawa, jednak patrzac kolejny raz widze Kokoszka, Roger... Nie pasuja mi te 2 nazwiska do pozostalych. Jednak jest szansa ze to Obraniak bedzie kreatorem gry, a duet obroncow to Głowa - Zewłakow, wiec jakos to przeboleje. A i Gancarczyk, raczej w Europie sedziowie takze nie dadza sie nabrac na jego wymuszanie.
Nie wiem na czym polega to podlizywanie, na tym, że Smuda powolal wg. mnie 90% najlepszych obecnie do kadry. Dostepnych oczywiscie. Jesli tak to niech podlizuje sie przez nastepne 3 lata.
Cieszy mnie obecność Zewłakowa, Piotra Brożka, Murawskiego, Małeckiego i Kowalczyka. Sa to zawodnicy, ktorzy powinni grać w praktycznie kazdym spotkaniu. Ciekawi mnie MAłecki, bo umiejetnosci ma duze, ale te zachowanie napewno sie wielu nie podoba, w meczu mlodziezowki jechał kazdemu, a to on zawalil praktycznie sam spotkanie.
Niespodzianka dla mnie jest Sadlok, ale patrzac jakich środkowych obroncow lubi Smuda to nie dziwi mnie to, że to Maciej a nie Glik dostal pierwszy szanse.