Polscy kibice - Strona 57

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lis 2009, 16:56

Dodam jeszcze, że tak samo zachowali się "kibice" Wisły, niech no przypomną co takiego śpiewali w Kielcach.
A jak Korona ma zgodę z Cracovią to jest ok? To, że Cracovia wprowadziła sprzętu na Wisłę im nie przeszkadzało? To, że ich zgodowicze mordowali kibiców Wisły im nie przeszkadza?

Wg. mnie po prostu skandalem jest to, że zgodowicze krakowskich drużyn utrzymują z nimi kontakt. Skoro prawie cała Polska przystąpiła do paktu poznańskiego to Wisła i Cracovia powinny być bojkotowane. Zawieszone/ zerwane z nimi zgody do czasu aż się nie opamiętają, nie przyjeżdżać do nich na spotkania itd. itp. bojkot tych drużyn dopóki nie przestaną używać sprzętu.
Dodam, ze nie jestem z żadnej ekipy po prostu jestem postronnym obserwatorem.
Wiesz mamy XXI wiek i nie powinno się tak działać, lecz uwierz, że w po cichu niektórzy mówili, że jeszcze powinni go dla przykładu spałować na płycie boiska...
Pewnie Ci z lożu vipów, a jeszcze pewniej ci z GW. A ja bym tak spałował Waltera za to zrobił przez ten czas z kibicami, za akcje widelec o tu i Schetyne bym spałował itd. itp.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2009, 17:00

Kamil232 pisze: Pewnie Ci z lożu vipów, a jeszcze pewniej ci z GW. A ja bym tak spałował Waltera za to zrobił przez ten czas z kibicami, za akcje widelec o tu i Schetyne bym spałował itd. itp.
Ani z VIPów, ani z GW.. Tu już nikogo nie pałuj :P

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8738
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lis 2009, 17:35

Kamil232 pisze:A ja bym tak spałował Waltera za to zrobił przez ten czas z kibicami, za akcje widelec o tu i Schetyne bym spałował itd. itp.
Otóż to. Za akcję widelec i za akcję przeciwko GieKSie. Skurwysyny.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 lis 2009, 17:41

cloner pisze:Skurwysyny.
Uważaj bo rodzice przeczytaja.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lis 2009, 17:48

Było gadane, że jak ktoś ma negatywną rangę, a poprawy nie widać, to mają być bany.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lis 2009, 13:19

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798, ... tarzu.html

ostatnio jakis wysyp :think: widac to przychodzi falami

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lis 2009, 13:36

czeher pisze:ostatnio jakis wysyp :think: widac to przychodzi falami
chodzi ci o to, że kibice się napier***, czy o sam fakt, że spotkali się na cmentarzu ? :lol:

wpuścić takich na jakiś pusty plac i rozstrzelać, będzie spokój

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lis 2009, 13:56

Przecież to jest Kraków, miasto noży, na mnie to już niestety wrażenia nie robi. Mózgów nie mają - cóż mamy zrobić.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1554
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 02 lis 2009, 14:15

Tym oszołomom nic nie pomoże...umarł Papież padały wielkie słowa, ale szybko o nich zapomniano. Szkoda niewinnych ludzi, którzy mogą zginąć przez bandę debili z nożami w ręku.

jak to jest krzyczane na meczach z krakowskimi ekipami. nożownicy ch... wam w d...!

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 02 lis 2009, 14:28

Tak to jest jak bawi się nożami. W końcu ktoś Ci odda. Wcale mi nie szkoda tego kibica Wisły. Jego koledzy przetarli szlaki w mieście.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lis 2009, 14:33

A jakie to ma znaczenie kto zaczął?(swoją drogą gdzie indziej można się dowiedzieć, że to Cracovia pierwsza wprowadziła sprzęt i co jak w piaskownicy będzie kłótni oni zaczęli?) Powtórzę się Krakowskie kluby powinny być bojkotowane. Wszystcy ich zgodowie Lech, Śląsk, Lechia, Arka przyczyniają się do tego, że trwa tam patologia. Jestem przekonany gdyby cała Polska ich zbojkotowała nie przyjeżdżała do nich na mecze nie utrzymywała kontaktów to by się opamiętali.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1554
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 02 lis 2009, 14:35

Ja rozumiem, że Twoja nienawiść do Wisły jest ogromna z wiadomych względów, ale to kibice Pasów zaczęli latać z przedłużaczami ręki.

A po drugie
Wcale mi nie szkoda tego kibica Wisły
to jest chore :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 lis 2009, 15:21

Cracovia to wprowadziła, Wisła dostosowała się do standardów, zresztą ofiar jest wyraźnie więcej po jednej stronie. Jest to straszne, bo jakby spowszedniało, tym bardziej, że w reszcie Polski też obecnie używa się już sprzętu (choćby ofiary na Śląsku). Pojedście z jebaniem krakowskich klubów jest słabe, bo nie wiadomo kiedy ty będziesz musiał świecić oczami z powodu czyichś porachunków (z wyjątkiem pana od Manchesteru United). Nie wspominajcie o papieżu, bo przecież nie bratali się ludzie chodzący z nożami, tylko naiwni. Zresztą nie tylko Wisła z Cracovią były na jakiejś mszy z tej okazji, inne kluby też. Tymczasem osoby, które coś mają do powiedzenia stanowczo się wypowiedziały po wszystkim, bo kolejka po końcu żałoby była dość hardkorowa. Sam pamiętam, że po weekendzie żałobnym wrcóiliśmy do szkoły, a tam wielki napisa sprayem: "nie ma pojednania". Z perspektywy czasu, to inicjatywa była równie pomysłowa co pochód gejów na cześć króla geja, tylko tutaj, na fali okoliczności, więcej osób się zaangażowało.

a poza tym:
http://polskatimes.pl/gazetakrakowska/m ... material_1

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 lis 2009, 16:51

Marco_Van_Basten pisze:Wcale mi nie szkoda tego kibica Wisły.
Pogratulować postawy :? Chłopak dostał nożem tylko za to, że miał na sobie szalik, a tu teksty, że go nie żal. I jak ma być w tym kraju lepiej?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lis 2009, 17:17

emdżej pisze:Chłopak dostał nożem tylko za to, że miał na sobie szalik, a tu teksty, że go nie żal.
Moze sie myle ale wg mnie to nie byla jednak przypadkowa osoba, ktora dostala tylko za szalik - takie moje przypuszczenia - moze jest to krzywdzace i bezduszne jednak gdyby kozka nie.. - no chyba ze jestem w bledzie... i byl to faktycznie czysty jak lza chlopak spoza "kregu swietej wojny"
Poza tym sorry ale skoro w Krakowie ktos paraduje sobie w szaliku nie w dniu meczu po cmentarzu to jest to wg mnie "kuszenie losu", owszem niby w wolnym kraju mozna chodzic w czym sie chce ale teoria teoria a rzeczywistosc swoja droga, kozaka udawal? wiedzial z czym takie wyjscie sie wiaze, to tak jakby w pampelunie wyjsc przed stado bykow w czerwonym stroju

http://www.sport.pl/pilka/1,65029,72131 ... tingu.html cos ostatnio jest w powietrzu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”