Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 lis 2009, 22:49
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 03 lis 2009, 22:55
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 03 lis 2009, 23:31
brzycho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 lis 2009, 6:51
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lis 2009, 9:27
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 lis 2009, 10:49
Rozumiem, że chodzi Ci o sytuację Kaki? Jeśli tak, to powiedz mi, jak mógł się lepiej zachować? Złapać piłki nie dałby rady i Iker z Buffonem, stąd decyzja o zbiciu jej przyklejonej do linii końcowej była perfekcyjna - a że stał tam Benzema (co tam, że był na spalonymDida pokazał znowu kiepską interwencje po strzale z dystansu
Tak, najlepiej wyrzucić go od razu za to, że biegał w czerwono-czarnej, a nie białej koszulce.Szkoda, że nikt z żalących się na sędziego nie widział pod koniec pierwszej połowy czerwonej kartki dla Dinho za chamski i niebezpieczny faul od tyłu na Pepe.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 04 lis 2009, 11:42
Przestan ogladac spotkania Milanu na justinach itp. wynalazkach ze slaba jakoscia, bo juz nie pierwszy raz piszesz bzdury jak powyzej. Spalonego to chyba tylko ty widziales, bramka Benzemy zdobyta prawidłowo.Wilmore pisze:a że stał tam Benzema (co tam, że był na spalonym)
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lis 2009, 12:05
Spalonego na 100% nie było. W pewnym momencie też doszły mnie słuchy, że coś nie halo z tą bramką, ale zobaczyłem powtórki z odpowiednim zatrzymaniem i wszelkie wątpliwości zostały rozwiane.Wilmore pisze:Złapać piłki nie dałby rady i Iker z Buffonem, stąd decyzja o zbiciu jej przyklejonej do linii końcowej była perfekcyjna - a że stał tam Benzema (co tam, że był na spalonym) i dobił z ostrego kąta, to akurat nie jest winą Brazylijczyka.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 lis 2009, 13:18
Masz jakieś? Bo ta kiepska, rozmyta jakość na telewizji N zupełnie nie pozwoliła mi zobaczyć odpowiedniej powtórki, żeby stwierdzić z całym przekonaniem, że spalonego nie było. Przeciwnie, powtórki z N wskazywały właśnie na bramkę po spalonym.Spalonego na 100% nie było. W pewnym momencie też doszły mnie słuchy, że coś nie halo z tą bramką, ale zobaczyłem powtórki z odpowiednim zatrzymaniem i wszelkie wątpliwości zostały rozwiane.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 04 lis 2009, 14:26
Wilmore pisze:Przeciwnie, powtórki z N wskazywały właśnie na bramkę po spalonym.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 lis 2009, 15:22
gilardino11
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 lis 2009, 10:25
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 lis 2009, 15:22
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 lis 2009, 16:03
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl