Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 05 lis 2009, 10:53

Magnum pisze:Skoro data nie pewna to czemu w kalendarzy na fcbarcelona.com jest wpisane 29? na stronie arsenalu gdy data jest niepewna to piszą mozliwe daty np. 1/2 december.. itp.
Jest tak jak napisał fieldy. Mecze są wrzucone w jedną datę a dopiero za jakiś czas ustalone zostaną konkretne terminy. Uwierz mi naprawdę wiedziałbym kiedy odbędą się Gran Derby gdyby taka informacja istniała :]
Bienias pisze:Mentor nie masz wrazenia ze czegos nam brakuje w ataku? Mamy Ibre a gramy jak z Eto.
Nie gramy jak z Eto'o. Naprawdę nie przypominam sobie, abyśmy z Eto'o mogli grać górne piłki a Kameruńczyk tak idealnie je kleił i odgrywał czy też od razu precyzyjnie strącał gdzie trzeba. Bramek też strzela ile trzeba. Chyba tylko przeciwnicy tego transferu mogą twierdzić, że jak do tej pory Ibra zawodzi. Ja jestem w pełni usatysfakcjonowany jego grą.

Piszesz coś o wchodzeniu z piłką do bramki. Oczywiście wielu piłkarzy w naszym zespole ma taki fetysz, ale to się nie zmieni. Po prostu Barcelona tak gra. Nie od dziś i nie od wczoraj. Zlatan nie jest temu winny :lol: Za czasów Samuela też tak graliśmy i między innymi dzięki temu Kameruńczyk miał tak wiele 'patelni' w sezonie.
Babel pisze:Licze też, że Barca zagra tak bezbarwnie jak u siebie z Kazaniem.
Raczej niemożliwe.

A odnośnie formy to bliskość GD obraca się poniekąd w zaletę. Trudno mi sobie wyobrazić, aby założeniem sztabu nie było osiągnięcie przynajmniej dobrej formy na pojedynek z Realem a skoro mecz z Interem jest kilka dni wcześniej to IMHO są duże szanse na to, że piłkarze będą w miarę ogarnięci.

Przed nami dwa mecze u siebie. Najpierw Majorka a potem rewanż w Pucharze Uzurpatora. Powinno być zatem więcej luzu. Następnie przerwa reprezentacyjna i wracamy meczem przeciwko Bilbao na San Mames.

Wróć do „Hiszpania”