Dla mnie to trochę wygląda na zasadzie: "chcieliście Smude
W końcu to jego najlepiej opłacany pracownik, od którego będzie głownie zależała dyspozycja naszej kadry w kluczowym roku 2012,
a Lato nie chce się pochwalić swoim nowym podwładnym

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 05 lis 2009, 2:21
weasel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 lis 2009, 10:36
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 lis 2009, 15:03
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 lis 2009, 15:10
Uogólniając, sam siebie również tak nazywasz - pamiętaj o tym.Wilmore pisze:że poddał się głosowi niewykształconego motłochu
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 lis 2009, 15:22
Mówiłem o głosie wspólnym gawiedzi kibicowskiej, który żądał Smudy nie mając większego pojęcia o futbolu ponad ten wyniesiony z cotygodniowego oglądania meczu. Więc do mnie ma się to nijak, bo ani Smudy nie chciałem, ani wyłącznie takiego pojęcia o futbolu nie posiadam.Uogólniając, sam siebie również tak nazywasz - pamiętaj o tym.
Ach. Kiedy klub kupuje dla przykładu Szczota za majątek niewspółmierny do jego wartości, a kibic to krytykuje, to jest zazdrosny, bo sam nie ma takiej kasy, czy posługuje się słuszną krytyką?Polacy są zajebiście zazdrośni (większość).
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 lis 2009, 15:43
Ale na polskim rynku osiągnął jakiś tam sukces. Jak się to mówi "nie jest spalony". Jest doświadczony, ma charyzmę, potrafi motywować zawodników, czego brakowało chyba ostatnim selekcjonerom.Wilmore pisze:Smuda nie jest trenerem ani naprawdę klasowym
Do kibiców chyba też nie. Bo kibice nie mają większego pojęcia o futbolu, gdyby mieli, byliby piłkarzami, trenerami, itp.Wilmore pisze:Więc do mnie ma się to nijak, bo ani Smudy nie chciałem, ani wyłącznie takiego pojęcia o futbolu nie posiadam.
Czyli popełni błędy swojego holenderskiego poprzednika? (bo Stefana nie liczę).Wilmore pisze:Smuda się skompromituje
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 05 lis 2009, 16:49
Szybkiego powrotu do zdrowia Panie Gerardzie.Gerard Cieślik, legendarny polski piłkarz, związany całą prawie karierę i życie z Ruchem Chorzów, przeszedł w środę zawał serca.
82-letni honorowy prezes Ruchu przebywa w szpitalu, jego stan jest stabilny.
W reprezentacji Polski w 45 spotkaniach strzelił 27 bramek. W uznaniu zasług dla polskiej piłki nożnej - jako jedyny były zawodnik, który nie rozegrał w reprezentacji 60 spotkań - został przyjęty do ekskluzywnego Klubu Wybitnego Reprezentanta.
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lis 2009, 12:01
Szanse obu 50/50. Czy ja ich widze, nie skreslam ich za wiek, wole 36 letniego zawodnika z umijetnosciami czy z forma niz mlodego, utalentowanego(hahahaha Leo wyjdz z drewnianego domku gdzie nie masz TV) Pazdana, Zahorskiego.Wilmore pisze:A, panie bull-shit - Żewłakowa i Kosowskiego na Euro widzisz? A jeśli nie, to jaki jest sens powoływać ich obecnie?
Jestem za naturalizacja, za dawaniem polskiego obywatelstwa zawodnikom, ale takim, ktorzy w jakis sposob sa zwiazani z naszym krajem. Nie chce zby to byl wymysł jakiegos pojeba typu Leo, ktory zarzyczyl sobie Rogera i dostał go na Euro w pakiecie z 10 asystentami-nieudacznikami jak i sam Holender. Senna, Deco zawodnicy zwiazani ze swoimi nowymi reprezentacjami. taka regula mi odpowiada.Kamil232 pisze:Oh Come On, wyjdź w końcu z drewnianego pudełka, nie widzisz że cały świat tak sobie naturalizuje zawodników? Smuda ze swoją mentalnością został w poprzedniej epoce... Cóż mieliśmy takiego światowca na ławce, teraz będziemy mieć taki ciemnogród...
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 06 lis 2009, 12:11
Też jestem przeciwko sztucznym naturalizacjom, ale czym przewyższają w tej kwestii Rogera Deco, a zwłaszcza Senna?Jarzinho pisze:Senna, Deco zawodnicy zwiazani ze swoimi nowymi reprezentacjami. taka regula mi odpowiada.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lis 2009, 13:47
ad1. Widzisz Zewlakowa w wieku 36 lat w formie lepszej niz obecnie bo ja nie. Trzeba miec troche wyobrazni i pamieci do poprzednich ME.Jarzinho pisze:Szanse obu 50/50. Czy ja ich widze, nie skreslam ich za wiek, wole 36 letniego zawodnika z umijetnosciami czy z forma niz mlodego, utalentowanego(hahahaha Leo wyjdz z drewnianego domku gdzie nie masz TV) Pazdana, Zahorskiego.Wilmore pisze:A, panie bull-shit - Żewłakowa i Kosowskiego na Euro widzisz? A jeśli nie, to jaki jest sens powoływać ich obecnie?
Jestem za naturalizacja, za dawaniem polskiego obywatelstwa zawodnikom, ale takim, ktorzy w jakis sposob sa zwiazani z naszym krajem. Nie chce zby to byl wymysł jakiegos pojeba typu Leo, ktory zarzyczyl sobie Rogera i dostał go na Euro w pakiecie z 10 asystentami-nieudacznikami jak i sam Holender. Senna, Deco zawodnicy zwiazani ze swoimi nowymi reprezentacjami. taka regula mi odpowiada.Kamil232 pisze:Oh Come On, wyjdź w końcu z drewnianego pudełka, nie widzisz że cały świat tak sobie naturalizuje zawodników? Smuda ze swoją mentalnością został w poprzedniej epoce... Cóż mieliśmy takiego światowca na ławce, teraz będziemy mieć taki ciemnogród...
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lis 2009, 14:48
Tu chyba nie chodzi o to czy Żewłakow na ME będzie w lepszej formie niż obecnie, tylko czy w 2012 będą lepsi od 36-letniego Żewłakowa.Bienias pisze:Widzisz Zewlakowa w wieku 36 lat w formie lepszej niz obecnie bo ja nie. Trzeba miec troche wyobrazni i pamieci do poprzednich ME.
Kiedy się wypowiadał bo jeszcze w środę Kołtoń na 100% był przekonany że Boenish będzie grał dla Polski.Bienias pisze:szwab Beonish czy jak mu sie tam na nazwisko olal Polske. Juz sie oficjalnie wypowiadal przed Koltoniem ze gra dla Niemiec i tam chce grac. Wole Rogera niz takiego Niemca.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 lis 2009, 15:32
Gwoli ścisłości: trzy mistrzostwa zdobył.Bienias pisze:Smuda trener ktory w sumie przez 10 sezonow prowadzil nasze topowe druzyny zdobyl tylko 2 mistrzostwa.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 06 lis 2009, 15:39
To powodzenia, bo w niemieckiej kadrze to on ma szanse niewiele większe od moich w polskiejBienias pisze:Ja rowniez jestem za, ale szwab Beonish czy jak mu sie tam na nazwisko olal Polske. Juz sie oficjalnie wypowiadal przed Koltoniem ze gra dla Niemiec i tam chce grac.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lis 2009, 15:41
Oczywiście Odra Wodzisław i Piotrcovia to topowe drużyny.Bienias pisze:Smuda trener ktory w sumie przez 10 sezonow prowadzil nasze topowe druzyny
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 lis 2009, 15:53
Ale za to Polska moze sie poszczycic polaczkiem Jeleniem.Bienias pisze:szwab Beonish
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio