Z Mistrzem już się można pożegnać. Z 1/8 LM pewnie i też.
Może by tak zaatakować Ligę Europejską.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lis 2009, 23:19
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 09 lis 2009, 23:27
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 09 lis 2009, 23:32
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 lis 2009, 10:46
Dokładnie. Wystarczy policzyć ilość nieudanych transferów w wykonaniu Beniteza z resztą menedżerów w czołowych klubach. Hiszpan przy takim Wengerze czy Fergusonie wypada bardzo słabo.red85 pisze:Winą Beniteza jest to, że mając olbrzymią kasę stworzył taką beznadziejną drużynę.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 lis 2009, 16:19
I mówi to kibic United.red85 pisze:Nury Ngoga i Gerrarda żałosne.
Bzdura. Wystarczy spojrzeć na poprzedni sezon.red85 pisze:Winą Beniteza jest to, że mając olbrzymią kasę stworzył taką beznadziejną drużynę.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lis 2009, 17:17
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 lis 2009, 1:41
To fakt. IMO w tej chwili najlepszy prawy defensor ligi.Przy okazji, wracając do wczorajszego meczu - Johnson zagrał naprawdę kapitalnie. Coraz bardziej przekonuje mnie ten zawodnik (i wydane na niego 17 milionów funtów).
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 lis 2009, 10:53
Tym bardziej. Przez lata byłem świadkiem jak wielu ludzi (sprawiedliwie i nie) psioczyło na Ronaldo. Ja ciągle mówiłem powtórzę to teraz - wszyscy nurkują. A Gerro i tak pewnie powie, że on brzydzi się nuramiI mówi to kibic United.![]()
Lewy obrońca przeciętny, środek defensywy jakoś nadal nie przekonuje choć wydawało się, że potencjał tam jest, skrzydła żenujące. W LFC jest trzech zawodników światowej klasy (Reina, Torres, Gerrard) i jeden do niej aspirujący(Johnson). To trochę mało.Owszem pierwsza jedenastka jest mocna, ale na ławce świecą kompletne pustki!!
Ten koniec końców przegrany sezon to był jednorazowy wyskok, szczyt możliwości tej drużyny. Trzeba również przyznać, że TOP4 w zeszłym roku nie była wcale mocna, każdy - prócz LFC - grał poniżej możliwości o oczekiwań.Bzdura. Wystarczy spojrzeć na poprzedni sezon.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lis 2009, 12:06
Piszę ogólnie, wiadomo, że są mocniejsze i słabsze pozycje w każdym zespole (w Man Utd też), ale gdy LFC gra w podstawowym squadzie pokazują, że są naprawdę mocni. Zresztą jeśli już wymianiamy dobrych zawodników, to zapomniałeś o MascheranoLewy obrońca przeciętny, środek defensywy jakoś nadal nie przekonuje choć wydawało się, że potencjał tam jest, skrzydła żenujące. W LFC jest trzech zawodników światowej klasy (Reina, Torres, Gerrard) i jeden do niej aspirujący(Johnson). To trochę mało.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2009, 12:13
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 lis 2009, 12:16
Spierałbym się ta drużyna w ostatnich kilku latach nie była w Anglii wcale taka mocna i traciła punkty ze słabymi drużynami a ktoś już wyżej napisał że zeszły sezon to pojedynczy wyskok nie spowodowany jakąś olśniewającą grą The Reds ale po prostu słabszą dyspozycją reszty drużyn z The Blues na czele. A w Arsenalu to np. mogli by Na dobre i na złe kręcić taki tam szpital był ...(L)oczkerson pisze:ale gdy LFC gra w podstawowym squadzie pokazują, że są naprawdę mocni.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lis 2009, 12:21
Wiem, pytanie tylko czy alternatywą dla torresa nie powinien być ktoś mocny już teraz?Ngog ma akurat papiery na dobrą grę. Chłopak ma 20 lat, dajmy mu kredyt zaufania.
i tu pojawia się pytanie gdzie są mocni rezerwowi?Może i mają dobrych piłkarzy,ale oni są zupełnie bez formy
Nie piszę o tym co LFC może osiągnąć w sezonie, a raczej jak dobrze mogą grać w pojedynczych meczach. By być mocni cały sezon, brakuje im szerszej kadry i z jeszcze z dwóch liderów pierwszego zespołu (najlepiej kogoś na skrzydło i do obrony)Spierałbym się ta drużyna w ostatnich kilku latach nie była w Anglii wcale taka mocna i traciła punkty ze słabymi drużynami a ktoś już wyżej napisał że zeszły sezon to pojedynczy wyskok nie spowodowany jakąś olśniewającą grą The Reds ale po prostu słabszą dyspozycją reszty drużyn z The Blues na czele. A w Arsenalu to np. mogli by Na dobre i na złe kręcić taki tam szpital był ...
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 lis 2009, 15:55
Oczywiście, najlepiej w ogóle uznajmy poprzedni sezon LFC za wielki przypadek. Takie posty naprawdę mnie dobijają. Ja rozumiem, że pisze to kibic MU, ale bez przesady.majer13 pisze:zeszły sezon to pojedynczy wyskok nie spowodowany jakąś olśniewającą grą The Reds ale po prostu słabszą dyspozycją reszty drużyn z The Blues na czele
Szkoda tylko, że w tym sezonie gra bardzo słabo, przykładem jest wspomniany przez fieldy'ego mecz z Arsenalem w CC.(L)oczkerson pisze:Skrtel też jest naprawdę dobrym zawodnikiem
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 lis 2009, 16:31
Po pierwsze po co ta napinkaDaaaamian pisze: Oczywiście, najlepiej w ogóle uznajmy poprzedni sezon LFC za wielki przypadek. Takie posty naprawdę mnie dobijają. Ja rozumiem, że pisze to kibic MU, ale bez przesady.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 lis 2009, 17:15
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio