Tak pojechał Dziekanowski porozmawiac z Aqufresca, jeden nie potrafil nic powiedzieć w jezyku wloskim, drugi w angielskim. Pewnie sobie pogadali. Co nie zmiena faktu, że jego matka przed kamerami przyznała, że namawiala go do gry dla Polski, ale on wybrła Italie.Wilmore pisze:Wobec naszego polskiego Włocha również - pojechał asystent? Pojechał. Doczepiacie się na siłę, że nie pojechał Leo, a tak naprawdę to jeszcze powinien go na kolankach prosić o wsparcie kadry swoją osobą. Gdyby pojechał i prosił, to byłyby pretensje, że bez Kaczyńskiego, wyrobionego paszportu i koperty dla Roberta.
Ja nie jestem zwolennikiem Rzezniczaka, jakos nie pamietam dobrych jego wystepow w kadrze, ale patrzac na fakt, ze gral w kadrze na tej pozycji nawet Polczak i na nieurodzaj w lini defensywnej, to moze jest to jakas alternatywa.Bienias pisze:Ja w Rzeziku widze jeszcze wiekszy talent niz w Kubie W. Tego talentu juz nie widze w Brozku, ktory gra w obronie. Slabiak bez przyszlosci. Szkoda czasu dla niego.
Choć spodziewam sie, ze sam Smuda czeka na Bartczaka, kiedy ten bedzie naprawde zdrowy i gotowy w 100% i takze da mu szanse. Dzisiaj zaskoczyl przynajmniej mnie wystawiajac tam Kowalczyka, ktorego ja pamietam z GKS'u ze srodka i lewej strony defensywy. Ale ze ty widzisz talent u Wawrzyniaka to naprawde ciezko mi uwiezyc.
Co do Piotra to jesli bedzie gral tak jak dzisiaj, to Smuda mu powie, że football tak, ale football amerykanski nie.