Skoro ma nadal ochotę bronić mimo wieku, to niech broni, na pewno zarząd będzie jeszcze nadal zadowolony, bo broni na światowym poziomie. Foster dla mnie nadal jest daremnym bramkarzem i żal mi Kuszczaka, chociaż taką prowokującą, odważną gadką, to może sam sobie zapracował na rolę trzeciego bramkarza. Co do kwot wydanych na Anderson'a i Nani'ego. Ten pierwszy jakoś mi jeszcze podchodzi, bo ogólnie gra dobrze ale kompletnie nie potrafi uderzyć z dystansu, jak to kiedyś Scholes potrafił, gdy grał regularnie. Jednak kwoty w/w na pewno nie spłaciły się za obydwóch. Nani, to po Fosterze mój najmniej ulubiony zawodnik. W ogólnie nie lubię go oglądać na boisku. Drybluje czasami na wyrost, próbując zastąpić godnie Ronaldo, ale mu nie wychodzi. Zdecydowanie wolę oglądać dziadka (oczywiście w formie żartu) Giggs'a na lewej lub Valencia'e z tą samą "wajchą" niż Nani'ego na ich pozycji. Ale to jest oczywiście moje zdanie.Lewan pisze:była informacja z 2 tyg temu, moze miesiąc.. Wie, ze ten moment sie zbliza, jednak caigle ma wielka ochote grania w United. wydaje mi sie , że bedzie reprezentowac barwy do momentu, kiedy zacznie zawalac bramy jak to robil Foster na poczatku sezonu. Kuszczak przychodzac myslal ze VdS bedzie bronić moze sezon, moze dwa max i on bierze pierwsze rekawice... a tu prosze, nic sie nie zmieniło, i raczej do konca sezonu 2010/2011 pobroni w United;) o ile to mozliwe fizycznie bronic w takim klubie, w takim wiekujasno daty nie ma