Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 731

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 16 lis 2009, 19:09

Tyle tych plotek transferowych wokół Milanu, że naprawdę można doznać rozczłonkowania jaźni. Jednak czas na wysłuchanie tego, co ma do powiedzenia najbardziej wiarygodne źródło, mowa o La Gazzetta dello Sport. Dziennikarze mediolańskiego dziennika uważają z kolei, że na Beckhamie i Adiyiahu nie kończy się czerwono-czarne mercato. Co ciekawe, Milan nadal marzy o Edinie Dzeko, jednak prawo dotyczące limitu w 'importowaniu' zawodników spoza UE poważnie komplikuje sprawę. Gazzetta sądzi, że Leonardo wcale nie zapomniał o Dzeko, który jest jego pierwszym wyborem. Podobno Milan omawia jego sytuację, mimo że nic nie wypływa na światło dzienne. Prędzej czy później Adriano Galliani uda się (po raz kolejny) po Panzerschreck'a z Wolfsburga. Według LGdS, rossoneri nie mają limitów finansowych, jeśli chodzi o kupno Dzeko. Możliwe, że będą najpierw próbowali wmieszać Huntelaara do tej transakcji.
telenowela pt: "Dzeko w Milanie" trwa dalej i mam nadzieje ze teraz juz sie zakonczy powodzeniem.jednak jezeli mialbym do wybory w zimie Dzeko czy Adiyiah to jednak zdecydowalbym sie na afrykanczyka z prostego powodu - moze grac na skrzydle.choc kiedys czytalem ze Edin byl wystawiany na skrzydle w Wolfsburgu ale osobisice go tam nie widzialem.reasumujac mam nadzieje ze Dzeko najpozniej do poczatku nastepnego sezonu bedzie gral u nas.oczywiscie transfer pasuje zalatwic jak najszybciej bo cena bosniaka bedzie rosnac bo ten strzela nadal.wogole ma ktos informacje czy Edin ma ta klauzule odejscia w wysokosci 20 baniek bo w brak limitow finansowych na transfer Edina nie wierze.

wie ktos kiedy Bekcham przybedzie do Mediolanu??chodzi mi o to ile bedzie mial czasu na dojscie do formy przed meczami w lidzie.a tak wogole to w tym roku ponoc nie jedziemy na wojaze po azji tylko przerwe swiateczna spedzamy w Milanello.

Wróć do „Włochy”