telenowela pt: "Dzeko w Milanie" trwa dalej i mam nadzieje ze teraz juz sie zakonczy powodzeniem.jednak jezeli mialbym do wybory w zimie Dzeko czy Adiyiah to jednak zdecydowalbym sie na afrykanczyka z prostego powodu - moze grac na skrzydle.choc kiedys czytalem ze Edin byl wystawiany na skrzydle w Wolfsburgu ale osobisice go tam nie widzialem.reasumujac mam nadzieje ze Dzeko najpozniej do poczatku nastepnego sezonu bedzie gral u nas.oczywiscie transfer pasuje zalatwic jak najszybciej bo cena bosniaka bedzie rosnac bo ten strzela nadal.wogole ma ktos informacje czy Edin ma ta klauzule odejscia w wysokosci 20 baniek bo w brak limitow finansowych na transfer Edina nie wierze.Tyle tych plotek transferowych wokół Milanu, że naprawdę można doznać rozczłonkowania jaźni. Jednak czas na wysłuchanie tego, co ma do powiedzenia najbardziej wiarygodne źródło, mowa o La Gazzetta dello Sport. Dziennikarze mediolańskiego dziennika uważają z kolei, że na Beckhamie i Adiyiahu nie kończy się czerwono-czarne mercato. Co ciekawe, Milan nadal marzy o Edinie Dzeko, jednak prawo dotyczące limitu w 'importowaniu' zawodników spoza UE poważnie komplikuje sprawę. Gazzetta sądzi, że Leonardo wcale nie zapomniał o Dzeko, który jest jego pierwszym wyborem. Podobno Milan omawia jego sytuację, mimo że nic nie wypływa na światło dzienne. Prędzej czy później Adriano Galliani uda się (po raz kolejny) po Panzerschreck'a z Wolfsburga. Według LGdS, rossoneri nie mają limitów finansowych, jeśli chodzi o kupno Dzeko. Możliwe, że będą najpierw próbowali wmieszać Huntelaara do tej transakcji.
wie ktos kiedy Bekcham przybedzie do Mediolanu??chodzi mi o to ile bedzie mial czasu na dojscie do formy przed meczami w lidzie.a tak wogole to w tym roku ponoc nie jedziemy na wojaze po azji tylko przerwe swiateczna spedzamy w Milanello.