Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2056
Kibicuję: AC Milan

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Enjo » 24 lis 2009, 13:06

Michał M pisze:Nie przesadzaj. Bramkę strzelił wyśmienicie, a i niewiele brakowało, żeby w świetnym stylu zdobył drugą.
No może i bramkę strzelił, ale tyle ile razy biega po spalonych to dogania Pippo.Na prawdę w całym sezonie tak gra, nie tylko w niedzielę.Forma nie jest najwyższa, ale żeby mieć problemy z przyjęciem piłki, albo odegraniem.Nie chciałbym oceniać, ale jeżeli będzie to nie wypał transferowy to 30 baniek pójdzie w błoto.Oby nie.
Michał M pisze:Ale dopóki w tej drużynie w środku pola najważniejszymi graczami będą van Bommel i Schweinsteiger,
Zgadzam się.Bastian chyba gra automatycznie, a to co pokazuje to się w głowie nie mieści.Dawno tak słabego poziomu nie widziałem.Chyba trzeba nim mocno potrząsnąć, a w najgorszym wypadku pożegnać się.Co do Van Bommela to szlag mnie trafia jak Van Gall wystawia go z Tymo.Do jasnej cholery czy Bayern to Odra Wodzisław, że musi grać dwoma DM ?Ewidentnie brak rozgrywającego i wymuszenie grania tymi dwoma hamuje akcje grane do przodu, a jak już jest atak pozycyjny to wszystko na stojąco, albo Klose z Gomezem muszą brać ciężar gry na siebie.
Ja cieszył bym się jakby przyszedł Valbuena z OM.Didier na początku sezonu go nie chciał, ale teraz gra w kratkę [ za Cherouy bądź Abriela, choć ten drugi jest nie do ruszenia ], jak by się postarać to fajny zawodnik trafiłby do Niemiec.
Michał M pisze:Nie oczekujmy po 20-latku, że w każdym meczu pociągnie drużynę będącą w kryzysie.
Zagrał słabo, to robi się od razu zmianę.Oczywiście Muellera nie skreślam bo to jest przyszłość Bayernu i może potrzebny jest odpoczynek ? Jeżeli ma mu pomóc to niech trochę posiedzi na ławce, a później jak wróci z formą z I części sezonu to z pożytkiem dla drużyny.

Co do trenera to na prawdę nie wiem, ale na pewno nie z Van Gallem.Facet nie ma pomysłu na zespół i te jego wynalazki typu - Braafheid to szkoda na ten temat w ogóle pisać.

Na gwałt potrzebny bramkarz [ musi być już światowej klasy, marzy mi się Maunel, a Felix nie puści, swoją drogą kapitalny zespół szykuje ], boczny obrońca i rozgrywający.To na teraz, żeby była jakakolwiek szansa na laury w Niemczech i oby w Europie.

Wróć do „Niemcy”