chodzi mi o wzmocnienie lawki ktora jest u nas slaba by nie powiedziec jeszcze gorzej.dlatego uwazam ze ci dwaj pilkarze byliby ciekawa opcja za darmo.zwlaszcza Clerc ktory moglby nam dac ciekawa opcje na prawej obronie.Kallstroem moglby byc alternatywa dla Pirlo.za darmo brac.o ile francuz jest zdecydowany na odejscie z Lyonu to nie wiem jak ma sie sprawa ze szwedem.Clerc i Kallstrom to nie są piłkarze zdolni do gry w pierwszym składzie Milanu - Oddo jakiś czas temu miał przynajmniej przebłyski w Lazio, natomiast duet z Lyonu sprawia wrażenie góra ławkowiczów w Milanie. O ile na prawej obronie w obronie przydałby się taki zmiennik, o tyle w pomocy kolejny rezerwowy jak Szwed już jest zbędny.
Alex bylby to jedyny gracz do pierwszego skladu.nie wiem jak tam u niego z gra w Chelsea wiec nie bede sie rozpisywal czy mamy szanse na niego.
Krasic moglby grac w srodku bo napewno wiecej biega i walczy niz Seedorf.na poczatku byloby mu trudno z Beckhamem i holendrem, ale od przyszlego sezonu mialby droge w Milanie do wielkiej kariery otwarta.15-20 baniek to nawet dla nas nie jest duzo za ofensywnego gracza w tak mlodym wieku.Milos zapewnial ze Milan priorytetem wiec o dogadanie z Milosem sie nie ma co martwic.Przede wszystkim jeśli do nas przejdą obaj - w co nie wierzę za bardzo- to Dominguez będzie na ławce, a Krasic będzie rywalizował z Seedorfem (i na wiosnę Beckhamem) o miejsce w pierwszym składzie, i tu wszystko zależy od nastawienia Leonardo - za Carlo taki Krasic nie miałby szans na wygryzienie Holendra.
![]()
bardzo dobry napastnik, podobal mi sie w Zenicie ale on chyba przeszedl do Sttutgartu...A najlepszy jest Pogriebniak i kropka.