RealFan pisze:Nie będzie powtórki z Xerez, bo tym razem nie wygracie.
RealFan pisze:Barca ma dość wyraźną przewagę, po Depor oczekiwałem dużo więcej. Jakimś cudem mają ten remis do przerwy po bramce z dupy, bo VV przypomniał niektórym (może niekoniecznie na tym forum), że jednak nie jest taki doskonały - bramka na jego konto. Depor żeby coś ugrać musi poprawić swoją grę i na pewno są w stanie.
Ciekawe. Przed meczem - Wielkie Depor ktore złoi Barcelonę, która jest słaba. W przerwie - Wielkie Depor juz nie jest Wielkie, ale moze byc Wielkie jesli poprawi gre i jest w stanie to zrobic. Po meczu - slabe DeporRealFan pisze:Barca znowu nie grając nic szczególnego wygrywa i to akurat wtedy, gdy liczyłem, że mogą stracić punkty.
Mecz dosyć nudny, Depor słabiutkie jak nigdy, można było sobie to widowisko darować.
Co do bramki to Valdes mogl obronic ten strzal, ale Busquets musial ta pilke wybic a nie wystawic. Martwi fakt, ze zarowno on jak i Yaya nie sa w dobrej formie. Teraz z Dynamem pewnie zagra ten drugi. Abidal w tym sezonie zaskakuje, nie wiem czy to konkurencja w osobie Maxwella tak podzialala. Tydzien temu byl bliski strzelenia gola Realowi, dzis asysta. Tak trzymać. Pedro pokazał po raz kolejny, że jest świetnym rezerwowym.