Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 15 gru 2009, 21:03

http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=30012

Obrazek

Obrazek

Mikołaj Andres rozdaje prezenty :] Mam nadzieję, że znajdzie się wśród nich Klubowe Mistrzostwo Świata dla Barcelony :]

Jutro rozpoczynamy zmagania. Spodziewam się w pełni poważnego, profesjonalnego podejścia do tego turnieju i jestem o to raczej spokojny. Nie możemy powtórzyć błędu sprzed trzech lat kiedy to chyba jednak na własne życzenie nie zdobyliśmy jedynego trofeum, którego brakuje w klubowych gablotach.

Nie spodziewam się jednak łatwych spotkań. Nie wiem czego się spodziewać po jutrzejszym rywalu, ale w finale czeka już Estudiantes. Messi podobno ma się już dużo lepiej i na finał pewnie będzie w pełni gotowy. Mógłby zagrać nawet jutro, ale nie spodziewam się tego. Pod znakiem zapytania stoi natomiast występ Keity. Większym problemem jest jednak ogólne zmęczenie o którym wspominał Guardiola. Nie ma co ukrywać, że forma fizyczna piłkarzy daleka jest od optymalnej, ale nic na to nie możemy poradzić.

Jutro zapewne zagra Pedro więc liczę, że strzeli bramkę i wyśrubuje ten swój niesamowity rekord :] Miło by było.

Wróć do „Hiszpania”