Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
smudge_90
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: smudge_90 » 11 sty 2010, 23:12

Jak obiecałem, nazwiska:
Silvestre, O'Shea, Fletcher, Fortune, Smith, Brown czy cała plejada byłych bramkarzy.
Od razu zaznaczam, że nie są to zawodnicy, którzy są/byli za słabi na United, a jedynie w pewnym momencie ich kariery ich widok w pierwszym składzie powodował pytania typu: "Znowu on?! Jak słabo musi grać, żeby został odstawiony od składu?!"

Przypominam także, że po przyjściu Rio Ferdinanda kibice mieli do niego mnóstwo zastrzeżeń, nie grał na poziomie jakiego od niego oczekiwano. Co więcej później przyszła kilku miesięczna dyskwalifikacja. Wtedy to też gazety co rusz znajdywały dla Rio nowy klub. Wątpię, aby dziś żałował ponad 40 milionów wydanych na Anglika.
Carlos_7 pisze:to czysta fantazja angielskiej prasy
Raczej hiszpańskiej prasy, bo Benzema, podobnie jak Berbatov nie gra na miarę ogromnych oczekiwań. Gazety angielskie podchwyciły temat i robi nam się kolejna telenowela :? Szansę na zakup Benzemy są zresztą bardzo małe, żeby nie powiedzieć, że żadne.
MGiggs pisze:Nie wiem co ma Szewa do Berby bo Ukrainiec nie pokazał nawet 1/10 tego w Chelsea co berba w MU
Tu jak najbardziej zgodzę się z MGiggsem. Ja osobiście nie uważam transferu Bułgara za nietrafiony, nie wspominając już o jak to nazwałeś flopu transferowego. A skoro kibic Chelsea zaszczycił nas swoją obecnością, chciałbym zapytać jak stoją sprawy podpisania nowego kontraktu z Joe Colem? Byłbym zachwycony gdyby Ferguson zarzucił sieci na Anglika, bo to piłkarz o nieprzeciętnych umiejętnościach, a w czerwcu kończy mu się kontrakt. Niestety pozostaje to raczej w sferze marzeń :cry:

http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... id=6644908

O możliwym zawieszeniu Fergusona. Od siebie dodam tylko, że drugą żółtą uważam za jak najbardziej słuszną.

Wróć do „Anglia”