Wiesz,że zgodnie z przepisami w niektórych stanach USA mógłbym bezkarnie bić moją żonę co najmniej raz w tygodniu (pasem)?W zgodzie z przepisami,ale czy zgodne z moralnością i ludzką przyzwoitością?Wszystko odbywa się zgodnie z przepisami
Zostawiliście na lodzie WŁASNEGO WYCHOWANKA.Brawo.Ta sytuacja jest trochę inna od odwołania transferu z przyczyn medycznych,gdzie później zawodnik natychmiast znalazł zatrudnienie w Lyonie (i gra co najwyżej średnio,co trzeba zaznaczyć).Was stać na zatrudnienie takiego Woodgate'a - Milanu nie (i właśnie po to powstał MilanLab po casusie Redondo).Co do wpływu stanu uzębienia na kości i formę czynnego sportowca poczytaj sobie literaturę fachową.Albo sprawdź na wiki do jakich powikłań może doprowadzić zwykła próchnica.
Edit:
Na szczęście sam jestem własnym pracodawcą i nie jestem skazany na jakiegoś imbecyla,dla którego liczą się tylko słupki w excelu.Sama sytuacja na 100% nie wyjdzie Realowi na dobre.Z czysto PRowskiego punktu widzenia.Jakbyś był niezdolny do pracy to twój pracodawca napewno postąpiłby tak samo.