Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: SexyBitch » 17 sty 2010, 23:19

A może by tak spróbować ukraść Wengera z Arsenalu?
Rozumiem ze zartujesz , prawda ?

To z Pepem chyba tez niepowazne , bo po 1 watpie czy czlowiek ktory od zawsze zwiazany byl z FCB ot tak poprostu przeszedl do MU . Poza tym wszyscy po jednym kapitalnym sezonie wynosza go na piedestal - koles zrobil co zrobil ale narazie nie ma doswiadczenia i kto wie z jakim prowadzeniem prowadzilby druzyne z innej ligi , juz nie mowiac o druzynie ktora ma mniejszy potencjal kadrowy niz Barca.

Moyes'a lubie , szanuje , ale watpie czy bylby odpowiednim kandydatem . Mourinho tez bym nie chcial , tak szczerze mowiac.

Popieram natomiast kandydature Guus'a - jak dla mnie czlowiek ktory z gowna potrafi wyczarowac miod . Tylko pamietajmy ze jest zwiazany z Chelsea ...Martin O'Neil - wielu kibicow widzialoby w nim nastepce SAF'a . Ja natomiast mam watpliwosci jak poradzilby sobie z "krnabrnymi pilkarzami" czy potrafilby postawic sprawe jasno jak Alex " albo grasz albo wypierdalasz"

Co do Blanc'a - poczekajmy, odstawia kawal dobrej roboty w Bordeaux ale czy to wystarcza zeby przejac taki klub jak MU ?

PS. Ogolnie rozmowa narazie bezsensu , trenera mamy , nie potrzeba innego .

Wróć do „Anglia”