Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: MazurXIII » 19 sty 2010, 13:03

Seedorf wróci na Inter na 99%! Znakomita wiadomość.
:nein: Sorry,ja rozumiem,że Seedorf to prawdopodobnie jeden z najbardziej niedocenianych zawodników końca XX/początku XXI w. Jakim cudem przy takich sukcesach sportowych (LM x 4 wygrana z 3 drużynami - tu nie ma przypadku) nie wygrał ZP czy innego znaczącego plebiscytu (World Soccer,FIFA) - NIE WIEM.Ale na litość boską,w tym sezonie gołym okiem widać,że nawet Ambrosini gra lepiej na jego pozycji!Prócz boków obrony jest on najsłabszym punktem w naszym zespole (biorąc pod uwagę podstawową 11).Szczytem wszystkiego były ostatnie derby,gdzie księżniczka nawet nie założyła butów (casus Karwana mi się przypomniał).Statystyki tez jak na ofensywnego pomocnika żenujące (3 bramki i 3 asysty).O bieganiu chłopak również zapomniał.Jaki z niego pożytek?Gra tylko dlatego,że nie mamy ławki.A czynnikiem przelewającym czarę goryczy jest obecna postawa Milanu - BEZ Holendra.Akcje są płynniejsze - nikt bezsensownie nie przetrzymuje piłki w środku pola (przegrywamy większość przez skrzydła).Wnioski nasuwają się same.

Wróć do „Włochy”