Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 21 sty 2010, 1:00

Długość kontrkatu mnie nie martwi, jeśli Guardioli bedzie po drodze z nowym prezydentem, to jestem pewny, ze nawet w lato ten kontrakt ulegnie zmianie na okres dłuzszy. Zobaczymy jak potoczy się dalej sezon i jak bedzie udany i kto wygra wybory.
Dzisiaj wraca Keita, nie wiem czy Pep, bedzie go brał na spotkanie z Valladolid, ale dobrze, ze wraca zdrowy i troche pogral po kontuzji. Przyda sie, szczegolnie, ze teraz Barca gra z Realem V i Gijon na wyjezdzie i u siebie z Getafe. Komplet powienien, a raczej musi być w tych spotkaniach i mozna spokojnie dać odpoczać czy to Xaviemu czy Iniescie i wystawiać Seydou. Choc z innej strony teraz kilka kolejek co 7 dni i az tak ciezko nie bedzie, do momentu wznowienia LM.
W sobote Pep pewnie wystawi Rafe w miejsce Sergio, bo ciezko sobie uzmysłowić, że wyjdzie tam Dima, ktory w spotkaniu z Kazma tam grał. :lol: Carles i chyba Keita sa zagrozeni kartkami, dobrze by było gdyby je nazbierali teraz a nie przed spotkaniami ze zdecydowanie grozniejszymi rywalami.

Wróć do „Hiszpania”