Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 sty 2010, 15:54
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 sty 2010, 15:01
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 18 sty 2010, 15:40
No to się przyzwyczajajcie, bo właśnie tak będzie wyglądała gra Maxi'ego, a właściwie nie będzie wyglądała, bo on przez 90 minut będzie zazwyczaj kompletnie nie widoczny. Jednak jak będzie w formie (oczywiście wówczas też nie będzie widoczny) to będziecie mieć z niego wiele radości, bo będzie się pojawiał w polu karnym (znikąd) właśnie tam, gdzie nie ma nikogo, a jest piłka.Daaaamian pisze:Ciężko coś napisać o grze Maxi'ego, bo tak na dobrą sprawę oprócz jednej nieudanej próby minięcia rywala nie zrobił na boisku dosłownie nic.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 sty 2010, 15:49
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sty 2010, 0:05
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 sty 2010, 1:11
Można się było domyślećfieldy pisze:Gareth Bale
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 21 sty 2010, 11:37
Wiele nie straciłeś. Dużo walki i ostrych fauli. Mało sytuacji bramkowych, Liverpool około 60 minuty całkowicie zamknął się na swojej połowie i jedynie kontrował, co zresztą świetnie im wychodziło bo mieli parę sytuacji.fieldy pisze:meczu nie widziałem, oglądałem inny, lepszy
smudge_90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 21 sty 2010, 12:34
Ja do dzisiaj się zastanawiam jak taki zawodnik jak Zigic nie zrobił ogromnej kariery. Dla mnie jest on obecnie najlepszym ponad dwumetrowym napastnikiem na świecie. Kompletnie nie doceniany piłkarz, który doceniony został tylko w Santanderze. W poprzednim sezonie w 19 meczach Racingu zdobył 13 bramek (i nie ważne że gra była nastawiona pod niego, choć nie całkowicie) i nikt nie był na niego chętny. W tym sezonie w Valencii zagrał 5 spotkań w PD, wszystkie wchodząc z ławki. Zdobył przy tym dwie bramki. Dwie bramki zdobył także w spotkaniu przeciwko Deportivo w Copa del Rey w którym zagrał od początku.Daaaamian pisze:Teraz Sky Sports pisze o Zigicu, jednak nie mam pojęcia jak Serb radzi sobie w tym sezonie, więc sceptycznie do tego podchodzę.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 21 sty 2010, 13:10
Trio Torres - Zigic - Reina mogłoby nawiązać do tradycji Owen - Heskey - Westerveld. To faktycznie ciekawa opcja. Jednak Rafa już kiedyś próbował jednego wieżowca w drużynie (Crouch) i mimo, że grał dobrze i strzelał sporo bramek zdecydował się go sprzedać. Do dzisiaj nie wiem dlaczego.Asteniu pisze:Atak Torres - Zigic może być atakiem marzeń i nie chodzi tylko o to że Zigic może wiele bramek zdobył, a raczej może mnóstwo asyst zaliczyć u Torres'a zgrywając mu piłki.
smudge_90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 21 sty 2010, 15:02
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 21 sty 2010, 15:04
Przynajmniej cztery, o ile mnie pamięć nie myli (Riera z AV - bezpośrednia asysta, Dossena z United - bezpośrednia, wczoraj ze Spurs - można powiedzieć, że pół asysty i bramka Torresa z Boltonem/Fulham w sezonie 07/08 - również bezpośrednia asysta).smudge_90 pisze:Ileż to już bramek Liverpool strzelił w taki sposób?
Problem w tym, że gramy jednym napastnikiem. Zigic mógłby być co najwyżej rezerwowym, ewentualnie grałby teraz, jako że Torres wraca do gry za 6 tygodni.Asteniu pisze:Atak Torres - Zigic może być atakiem marzeń i nie chodzi tylko o to że Zigic może wiele bramek zdobył, a raczej może mnóstwo asyst zaliczyć u Torres'a zgrywając mu piłki.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 sty 2010, 16:26
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 sty 2010, 15:44
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Edge21 » 23 sty 2010, 1:13
Chciałbym Chamakha... Gdyby przyszedł na Anfield, to nie musielibyśmy się martwić o formę czy zdrowie Torresa tak jak dotychczas. Marouane nadałby nam nowej jakości, jestem tego pewien. Ale coś czuję, że to tylko tanie plotki z tymi 10 mln euro za niego...Zigic? To chyba lepiej byłoby ściągnąć kogoś z dwójki Heskey-Carew. Parę milionów więcej, ale charakterystyka podobna i dodatkowo to piłkarze ograni w Anglii.
Edge21

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 sty 2010, 13:05
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio