ty piszesz to poważnie czy sobie żartujesz? Jeśli piszesz to poważnie to stary gdzie się rodzą tacy jak ty?Wg tych cytatów Berba>Eto'o,a w odniesieniu do Ibry co najmniej tak samo dobry,a nawet i lepszy w niektórych elementach piłkarskiego rzemiosła (m.in kreowanie gry),najlepiej podający piłkarz na świecie i w ogóle 8-y cud świata.To ile ten skończony geniusz ma bramek i asyst w tym sezonie na koncie?
Upierałeś się przy tym, że kibice MU twierdzili, że Zlatan jest lepszy niż Berbatov, wkleiłem cytaty 3 z nas którzy najaktywniej brali udział w tej dyskusji i jeden po drugim stwierdził co już wkleiłem i pogrubiłem
Tak jak wspomniałem na początku wg. mnie Bułgar jest gorszy od Szweda
I żeby nie było - nie mówię, że Berba jest piłkarzem lepszym.
i gdybyś typie miał za grosz wstydu, to byś zamknął japę i się nie odzywał przez miesiać po takiej kolejne wtopie, ale nie ty wklejasz mi jakieś cytaty z których NIC nie wynika, nikt tam nie twierdzi, że Bułgar jest lepszy od Zlatana, tylko co niektórzy wskazują na pewne elementy rzemiosła w których wg. nich jest być może lepszy i wskazują na walory Berby.Berba jest słabszy od Ibry ogolnie
A gdzie ty tu widzisz typku sprzeczność? Fakt jest taki, że w naszym zespole niższy napastnik gra na szpicy, a wyższy gra cofniętego. Reszta to twoje słodkie pierdzenie.Dla ciebie Berbatow to wysoki napastnik wygrywający główki?Cofnięty napastnik/rozgrywający?A może bramkarz?Zdecyduj się wreszcie i bądź konsekwentny,a nie zmieniasz zdanie co 3 m-ce
Tyle, udowodniłeś, że jesli ktoś tutaj jest świnią której jak ktoś pluje w twarz a mówi, ze deszcz pada to na pewno nie jestem ja. Po raz enty się skompromitowałeś, upierałeś się, że kibice United twierdzą Zlatan>Berba wkleiłem czarno na białym jak było naprawdę, jednak ty swoje. Jest na to tylko jedno określenie hipokryta. Żegnam
To fakt, Gibson zagrał dzisiaj tragicznie. Do określenia jego występu akurat dzisiaj pasowało to co pisałeś zawsze, czyli kopał się w czoło, masa strat itd.Gibson dał fenomenalna zmiane ze omało sie nie połamał na pilce przy probie szybszego niz tempo zółwia biegu. Zreszta miał 3 debilne straty ale co tam
Tutaj też się zgodzę, dzisiaj Gilas czy jak to się tam piszę, wydymał go jak prostytutkę. Przypominam sobie, że nie dawno też go ktoś tak wkręcił w ziemię, ale już nie pamiętam kto. Mam nadzieję, że Jonny się ogarnie.Niech Vidic wraca bo Evans zamiast gruntowac pozycje 1 stopera w MU zbliza sie poziomem do Browna a nie Vidica.