Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Pewniak dnia

Post autor: gieksa » 25 sty 2010, 11:46

#1# Egipt - Kamerun (+1) 1 (4,65)

wiem że późno się przyłączam ale mam 5 dni więc może się wyrobie:D a że mnie choroba dorawała to i czasu jest więcej no ale dość tego teraz na temat. tegoroczny PNA obfituje w niespodzianki np wygrana Gabonu z Kamerunem czy też odpadnięcie słoni, ten mecz wg bukmacherów niema zdecydowanego faworyta, jednakże dla mnie jest nim zdecydowanie Egipt gdyż prezentuje się do tej pory najlepiej w całym turnieju, wygrał 3 mecze 3:1 z Nigerią i po 2:0 z Mozambikiem i Beninem były to pewne zwycięstwa w obu tych meczach faraonowie cały czas kontrolowali sytuację , z Niegerią co prawda przegrywali ale pokazali klasę i bardzo szybko pokazali kto jest lepszy, Kamerun prezentuje się bardzo bardzo przeciętnie traci dużo bramek w 3 meczach 5 co prawda również 5 strzelili ale.... no właśnie nie z Egiptem który z tyłu gra bardzo dobrze bilans bramkowy mają 7:1! w poprzednim PNA również grali ze sobą i Egipt był 2 razy górą 4:2 i 1:0 mam nadzieje że Kamerun się w tym meczu nie przebudzi i Egipt skarci drużynę Eto i pewnie pokona ich 2 bramkami.

#2# Nadal R. - Murray A. 1 (1,9)

Nadal od dłuższego czasu w wielkiej formie nie jest ale gra coraz lepiej dotychczas 2 wygrane 3:0 i dwie 3:1, Andy co prawda wygrał wszystkie swoje dotychczasowe mecze po 3:0 jednakże jest to zawodnik któremu jak coś nie idzie to popełnia błędy liczę więc na waleczność Nadala z czego jest znany, no i jednak zwycięstwo bilans obu panów to 7-3 na korzyść Rafy

Wróć do „Bukmacherka”