Hiddink moglby trenowac nawet Legie gdyby mu dali tyle kasy ile chce , presitz Juve jest mizerny na chwile obecna i nie dziwie sie ze Holender odrzucil propozycje .Z tego co wiem, to przygoda Guusa z Rosją się kończy. Jego pensja była finansowana głównie z kieszeni Abramovicza, który teraz kasuje Rosyjską Akademię Sportu czy jak to tam się zwało.
oczywiscie ze chodzi mi o ten sezon , w przyszlym z Benitezem tez nic nie wyjdzie tak mi sie wydaje , bo musieli byscie zaplacic Liverpoolowi za zerwanie umowy .masz na myśli jego ewentualne przyjście już teraz? Bo jeśli tak to się zgadzam, ale jako trener na następny sezon (a o tym pisałem) to już nie
W mojej opini ta druzyna potrzebuje teraz ogarniecia z tego marazmu , Zack wydaje sie byc odpowiednia osoba , ale ja bym nie liczyl na to ze pozniej przyjdzie do was trener z najwyzszej półki . Wy musicie budowac sie od 0 jesli Zackowi by szlo w miare dobrze to byscie go zostawili na stanowisku , jesli nie to pomyslal bym o takim H.R.Cuperze dac czas ze 2 lata i maszyna zacznie funkcjonowac . Ale wy wolicie to robic na zasadzie ze przed sezonem doszywacie sobie na koszulki nowe gwiazdki , sciagacie tuzy pokroju Melo i myslicie ze podbijecie świat . Guardiola to czysty przypadek nieznanego trenera ktoremu sie udało osiagnac olbrzymi sukces , problem w tym ze ta Barcelona budowana jest od lat i od małego im sie wszczepia filozofie gry , u was filozofia wyglada na tym ze na konferencjach jedziecie kazdego a pozniej przychodzi do meczu i wielki płacz . Wam trzeba stabilizacji zeby wróciło chociaz 70 % dawnego Juventusu . Inter jest konsekwentnie od kilku lat budowany i to przynosi efekty , a przypomne ze Morattiego kibice tez mieli dosc , ale teraz nie potrafia bez niego zyc .
tak wiec reasumujac Zack jesli sobie poradzi to zostawic go na dluzej , jesli nie to sciagnac czlowieka ktory zna sie na taktyce i dac mu czas spokojnie popracowac , skoro Perez uczy sie na bledach i nie zwalnia Pellegriniego po kilku nieudanych meczach to w Turynie tez to potrafia .