Kandydaci na moderatora

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 24 mar 2005, 8:56

Pasztet pisze:moim zdaniem na moderatorów nadają się (niewiem czy jeszcze nimi nie są) :
- MLSoccer
- Chłopaczek
- Dorian
- w tym gronie widziałbym też Loczka tylko ostatni żadko bywa na forum :?

widać że gadają do rzeczy, są kompetentni(?) nie są to jakies dzieci co piszą głupoty, tylko mądrze się wypowiadają :wink: etc.
jak najbardziej zgadzam sie z tymi kandydaturami ktore podal pasztet ale wiem juz ze jeden z nich odpadl, jezeli chodzi o doriana i loczka to jakos zadko ich widac na forum wiec chyba tez odpada :? jezeli chodzi o chlopaczka to jestem jak najbardziej za, jednak dodalbym do tego grona jeszcze zawdiego, pisze jak najbardziej z sensem, z pewnoscia obiektywnie wystawiałby bonusy, i jezeli by sie zgodzil to byloby dobrze :)

herdek pisze:Moim zdaniem moderatorem powinien być "BUNCH". Jest już długo na tym forum zna się na robieniu stron i sądzę, że moderować forum by umiał. Widzę, że ma sporo wolnego czasu no i moim zdaniem nadawal by on się na moderatora. Równiez może to byc mathasiek12, jednak bardziej BUNCH.
hmmm co do buncha -- troche chlopok sie raczej nie nadaje, powodow jest kilka np niektore jego wypowiedzi typu :A ADMINI NA CO CZEKAJĄ? MOŻE SIE UDZIELĄ W TYM TEMACIE?:, ktore pokazuja jego agresywne podejscie, wydaje mi sie ze nie bylby obiektywny

mathasiek12 -- co do niego to powiem tyle, na 90 % sie nie nadaje, powod zadko pisze post ktory z uwaga mozna wziasc i przeczytac tak zeby kogos zainteresowal, glownie pisze krotko, czasem bez sensu, czasem, a nawet dosc czesto nie na temat

wiec reasumujac wszystko moja kandydatura jest zawdi

ps.
siebie tez bym dal no ale to by nie bylo brane pod uwage :?

Wróć do „Wracając Do Meritum”