Mecze bezpośrednie uwzględnia się w tabeli dopiero na koniec sezonu, a póki co to patrzy się tylko na bilans bramkowy, który mamy lepszy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 mar 2010, 0:31
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 mar 2010, 0:31
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 07 mar 2010, 8:14
Czarna Perła

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 mar 2010, 12:33
Chodzi Ci zapewne o bilans bramkowy, tak? Bo na razie taką macie przewagę na nami, więc tylko to możecie powiększać. A tak odnośnie meczu, to był strasznie irytujący. Już smsy slałem do znajomych z wynikiem 2:0 dla Sevilli i opisem mojego szczęscia, a na koniec była dupa zbita. No, ale chociaż liga ciekawa jak w 2006/2007 będzie. Z tamtego sezonu nie zapomnę chyba nigdy kiedy Barca grala z Espanyolem, a Real z Zaragozą i to w tym samym czasie. Potem cały tydzień podkurwiony chodziłem, ale emocje były niesamowite mimo iż w ostatecznym rozrachunku moja drużyna przegrała.Toudinho pisze:PS. Trzeba będzie powiększyć przewagę za tydzień na Blaugrana, aby Gran Derby o niczym nie rozstrzygały, a do GD już tylko 5 tygodni
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 07 mar 2010, 13:55
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 07 mar 2010, 14:27
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 mar 2010, 15:03
Nie koniecznie, gracie z Valencia o ile dobrze pamiętam, a to nie jest drużyna pokroju Malagi czy Almerikrzychu212 pisze:Chodzi Ci zapewne o bilans bramkowy, tak?Toudinho pisze:PS. Trzeba będzie powiększyć przewagę za tydzień na Blaugrana, aby Gran Derby o niczym nie rozstrzygały, a do GD już tylko 5 tygodni
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 07 mar 2010, 15:32
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 07 mar 2010, 16:14
Real złapał formę po wygranej z Sevillą, jestem przekonany że rzucą się na Lyon od pierwszych minut i strzelą 1-2 bramki w pierwszej połowie. Gorzej będzie jak Iker puści jakiegoś babola, muszę przyznać że niektóre bramki w tym sezonie puszczone przez niego były naprawde irytującearek_ahig pisze: ufam ze juz w srode Lyon odprawi was z kwitkiem z LM.
Carlos_7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 07 mar 2010, 16:17
Ja bym nie był taki pewny. Real w tym sezonie parę razy pokazał jak nieskutecznie można grać więc jeśli Lyon się odpowiednio zamuruje to może się to różnie skończyć nawet karnymi. Tak jak napisałeś Real jest faworytem ale po dobrym meczu potrafi zagrać mocno średni a Lyon w Lidze Mistrzów to nie ten sam Lyon co w Ligue 1.Carlos_7 pisze:mimo zwycięstwa w pierwszym meczu nie stawiają Francuzów na pozycji faworyta do awansu.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 08 mar 2010, 15:38
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 08 mar 2010, 16:54
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 08 mar 2010, 16:59
Carlos_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 08 mar 2010, 21:00
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 08 mar 2010, 21:52
Carlos_7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited