Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 mar 2010, 15:52

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 mar 2010, 16:16
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 mar 2010, 16:30
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 mar 2010, 16:46
Szczególnie, że foto zrobione przed 15, a dniówkę i patrol zaczęli około 14.Bienias pisze:Moze nawet sa po pracy.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 mar 2010, 20:35
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 29 mar 2010, 23:07
A czemu nie wkleiłeś robotnika który podpiera sie o szpadel, urzędniczki która rozwalona na krześle pije kawę czy każdego innego człowieka który w godzinach pracy czasem się opier**la?cloner pisze:O to jak pracuje bytomska policja:

JestemHardcorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 mar 2010, 11:20
Bo może daltego żę jak robotnik będzie się opierał o szpadel a urzędniczka pije kawę nikt nie zostanie skrojony z fona albo komuś nie z puszczą dobrego wpier**** bo Policji nie było jakimś trafem.JestemHardcorem pisze:A czemu nie wkleiłeś robotnika który podpiera sie o szpadel, urzędniczki która rozwalona na krześle pije kawę czy każdego innego człowieka który w godzinach pracy czasem się opier**la?cloner pisze:O to jak pracuje bytomska policja:
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 30 mar 2010, 11:34
Myśląc tak jak Ty równie dobrze mogę powiedzieć że przez takiego robotnika są opóznienia w budowach ( coś a'la Ukraina ) a w Urzędach na jakikolwiek papierek trzeba czekac minimum 2 tygodnie.KajoFC pisze:Bo może daltego żę jak robotnik będzie się opierał o szpadel a urzędniczka pije kawę nikt nie zostanie skrojony z fona albo komuś nie z puszczą dobrego wpier**** bo Policji nie było jakimś trafem.
JestemHardcorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 mar 2010, 11:48
A ja mam takie hobby, że lubię wypić piwo na świeżym powietrzu, a przez mundurowych muszę być dość czujny, tym bardziej teraz, wiosna-lato to dużo większa ilość patroli.JestemHardcorem pisze:jednak mam taką pracę że w Urzędach praktycznie bywam częsciej niż w domu i czasem krew mnie zalewa jak widzę co tam się dzieje i jakie są terminy.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 30 mar 2010, 12:03
Też wolę wypić piwo na powietrzu gdy ładna pogoda niz w zadymionej spelunie, jednak prawo mówi tak że za takie coś są mandat i to nie policja ustalała takie prawo. Więc nie rozumie tej całej nagonki i obraźliwych gestów w strone służb mundurowych gdy Ci ukarzą kogoś mandatem za picie w miejscu publicznym.cloner pisze:A ja mam takie hobby, że lubię wypić piwo na świeżym powietrzu, a przez mundurowych muszę być dość czujny, tym bardziej teraz, wiosna-lato to dużo większa ilość patroli.
JestemHardcorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 mar 2010, 12:07
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 mar 2010, 16:17
Teraz to nawet na wsi bezstresowo nie wypijesz bro w sklepie czy pod sklepem, bo nie wiadomo kiedy podjada.cloner pisze:A ja mam takie hobby, że lubię wypić piwo na świeżym powietrzu, a przez mundurowych muszę być dość czujny, tym bardziej teraz, wiosna-lato to dużo większa ilość patroli.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 mar 2010, 17:06
Terminy nie sa krotkie bo jak przylazi jakis interesant albo dzwoni w czasie gdy cos pisze to szlak trafia. Potem wychodza glupie bledy i pismo trzeba poprawiac. Poza tym nasza administracja nie jest kompetentna, zbyt duzo rodzin pracuje jako urzednicy.JestemHardcorem pisze:
Wiem, telefon czy pobicie ważniejsze, jednak mam taką pracę że w Urzędach praktycznie bywam częsciej niż w domu i czasem krew mnie zalewa jak widzę co tam się dzieje i jakie są terminy.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 mar 2010, 17:21
A w Bytomiu odwrotnie. W straży pracowało swego czasu dużo hokeistów, więc był lajcikBienias pisze:Ze straza miejska nie ma przebacz.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 mar 2010, 18:46
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio