Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 428

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 03 kwie 2010, 15:27

OT
DROOOOGGGBBAAA !!
twoj post potwornie duzo wnosi do dyskusji

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 kwie 2010, 15:28

Kajo miałbys resztki honoru i bys sie po takiej bramce nie cieszyl

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 kwie 2010, 15:39

Tak się walczy o mistrza :D

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 kwie 2010, 15:40

sedzia? to nie wloska

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 kwie 2010, 15:46

Sedzia mylil sie w obie strony. Wypaczyl wynik ale nie zwyciezce. Chelsea wygrala bo byla lepsza.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 kwie 2010, 15:49

Po tej drugiej połowie zasłużyliśmy na remis. Niestety sędzia dzisiaj był w niebieskich barwach.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 03 kwie 2010, 15:49

Trzeba przyznać racje Bieniasowi, Drogba bramka ze spalonego, ale wątpliwa też Machedy (sytuacji dokładnie nie widziałem). Pod koniec to Czerwone Diabły posiadały piłkę, ale pozostaje się tylko cieszyć, wracamy na (nie)wygodny fotel lidera :wink:

Edit: Carlo ma dobrą receptę na Manchester, w tym sezonie już 3 razy ich zjechał :mrgreen:

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 kwie 2010, 15:52

Dean nie dał żadnego karnego dla żadnej se stron bo go media zbyt naciskały i wypominały mu to że za dużo już podyktował. Należy wspomnieć że to Dean sędziował przegrany mecz na SB z MC gdzie Belletti obejrzał czerwo za praktycznie nic a MC dostało karnego.

Gdy pisałem "Drooogba" od razu przełączyłem na przeglądarke nie widziałem ze był spalony. Ale MU szybko odpowiedział po ręce Machedy więc myślę że to było sprawiedliwe.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 kwie 2010, 15:53

Niestety sędzia dzisiaj był w niebieskich barwach.
Przy golu Drogby owszem, ale przy potencjalnych karnych gwizdał dobrze. A przy golu Machedy ręki nie widziałem. Zresztą jeśli już to przypadkowa, wiec sędzia dla mnie błędów nie zrobił.
Chelsea była lepsza, wygrała zasłużenie, choć co trochę paradoksalnie o wyniku zadecydował jednak sędzia
Malouda nie wiem, który raz mi w tym sezonie niesamowicie imponuje. Fantastyczny sezon w jego wykonaniu. Wraz z Drogbą najlepszy zawodnik The Blues w tym sezonie.

Awatar użytkownika
smudge_90
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 03 kwie 2010, 15:54

Kamil232 pisze:Niestety sędzia dzisiaj był w niebieskich barwach
:roll: no ta. Macheda wyraźnie pomógł sobie przy bramce ręką. A w pierwszej połowie Neville rzucił się na oddającego strzał Anelke, co według mnie powinno zakończyć się karnym dla Niebieskich.
Chelsea w pierwszej połowie nas zmiażdżyła i zasłużenie wygrała mecz.
Aha, jeszcze jedno: brawo Neville, facet przechodzi samego siebie

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 kwie 2010, 15:59

Sprawiedliwie by bylo, gdyby sedziowie nam oddali to co zabrali na SB. A tymczasem sytuacja sie niemal powtorzyla.

Wiecej nie napisze, bo mecz ogladalem w nie najlepszych warunkach - z podobnej przyczyny przepraszam za brak polskich znakow (zapyzialy londyn;p)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 kwie 2010, 16:03

Nie bądź zabawny. Macheda to był kontrowersja. Metrowy spalony to nie jest kontrowersja to jest ewidentny błąd. Co do Neville to musiałbym to jeszcze raz zobaczyć, ale nawet jakoś Anelka mocno nie protestował, poza tym zapomniałeś choćby o sytuacji Parka. Powtórzę się zasłużyliśmy na remis i pewnie gdyby sędzia nie był w niebieskich barwach to byśmy go osiągneli. W pierwszej połowie zostaliśmy zmiażdeni, ale też sytuacji nie było wcale jakoś od groma, w drugiej byliśmy lepsi i gdyby mecz zakończył się remisem pewnie by mówiono o sprawiedliwym podziale punktów.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 kwie 2010, 16:18

Kamil232 pisze:Co do Neville to musiałbym to jeszcze raz zobaczyć, ale nawet jakoś Anelka mocno nie protestował, poza tym zapomniałeś choćby o sytuacji Parka. Powtórzę się zasłużyliśmy na remis i pewnie gdyby sędzia nie był w niebieskich barwach to byśmy go osiągneli. W pierwszej połowie zostaliśmy zmiażdeni, ale też sytuacji nie było wcale jakoś od groma, w drugiej byliśmy lepsi i gdyby mecz zakończył się remisem pewnie by mówiono o sprawiedliwym podziale punktów.
Obejrzyj sobie mecz Chelsea vs MC na SB i zobaczysz jakie niebieskie barwy on przyjął aż nam bokiem wyszły. Chelsea była lepsza przez większość spotkania i, a MU zaczął grać w 60 min. Anelka nie protestował za faul z którego powinien być karny wdł. Fox Sports za to Fletcherowi o mało żyła na szyi nie pękła za domaganie się ręki Maloudy która tak naprawdę uderzyła w klatę. Jak już pisałem wygrała lepsza drużyna i w dodatku liczba wygranych spotkań z MU wzrosła do 3 w tym sezonie.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 03 kwie 2010, 16:21

Aleśmy dali ciała, dwa ważne i jakże głupio przegrane mecze. W środe okaże się na ile ten kryzys jest poważny. Odnośnie bramki to nie pierwszy raz kiedy w Premiership sędziowie popełniają takie błedy. Dawają patałachów na ważne mecze i potem jest jak jest.

Awatar użytkownika
smudge_90
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 03 kwie 2010, 16:23

Kamil232 pisze:zapomniałeś choćby o sytuacji Parka
Niestety jej nie widziałem, więc się nie wypowiem.
W drugiej połowie sędzia liniowy pomylił się także na naszą korzyść, kiedy to Giggs zagrywał w wolnego piłkę do będącego na spalonym (niemal identycznym co Drogba) Berbatova. Bułgar się pośliznął. Chelsea wykorzystała błąd sędziego, my już nie potrafiliśmy.
Kamil232 pisze:Powtórzę się zasłużyliśmy na remis i pewnie gdyby sędzia nie był w niebieskich barwach to byśmy go osiągneli.
Mogę tylko powchwalić naszych zawodników za grę w drugiej połowie, ale jesteśmy sobie sami winni tej porażki. To co działo się w pierwszej połowie nie ma prawa powtórzyć sie w środę.
A jeszcze tydzien temu pisałem, że z taką grą Chelsea nie ma szans na mistrza. Jak bardzo się myliłem :oops: Dziś zagrali wyśmienicie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”